Top flop tedna

Zaradi telefona skoraj odskočil v smrt

ss
10. 7. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Ker je gledal v ekran, ni bil pozoren na okolico.

10. Na Opekarniški cesti v Celju je nekdo vlomil v lokal. Pogrešajo menjalni denar in žganje.

9. Na poštni banki v Kranju so prejeli pisemsko pošiljko, iz katere se je usul neznan prah, za katerega se je po analizi izkazalo, da ni nevaren za zdravje oziroma življenje.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. V Resniku pod Roglo so policisti obravnavali vlome v tri apartmaje in počitniško hišico. Storilec je ukradel tri televizorje.

6. Na Proletarski cesti v Ljubljani je v trgovino vstopil moški, ki je blagajničarko zaprosil za menjavo bankovca za 50 evrov po posebni oznaki serijske številke, pri tem pa jo je zamotil in ji ukradel več petdesetakov.

5. V Hotunjah pri Šentjurju so policisti obravnavali vlom v vrtno uto. Lastnik pogreša kosilnico in plinsko jeklenko.

4. Trebanjski policisti so v okolici Biča obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Vandali so poškodovali plastične ovoje na okoli dvesto balah sena. Kmet škodo ocenjuje na več tisoč evrov.

3. Šmarski policisti so 53-letniku med hišno preiskavo zasegli okrog 10 kilogramov trave. Ugotovljeno je bilo tudi, da je možakar električno napeljavo za svoj laboratorij napeljal mimo števca, zato ga poleg ovadbe za pečanje z drogo čaka še ovadba za krajo elektrike.

2. Mariborske policiste so občani obvestili »o nevarnem početju moškega, ki je otroka na sprehod peljal kar z električno rolko«. »Pri tem se je peljal tudi po cesti in tako še bolj ogrozil njegovo varnost,« pravijo na policiji.

1. V Izoli je 22-letnik hodil po pločniku in buljil v svoj telefon, ko je mimo prišel moški s psom, ki ga prvi ni pričakoval, zato je odskočil na cesto, kjer mu je voznik osebnega avtomobila zapeljal čez nart leve noge. Mladenič je na srečo utrpel le lažje telesne poškodbe.