Veliko besa in jeze

Oče ubil 2-letno hčerko in komaj 4 dni starega novorojenčka

R.T.
26. 3. 2017, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

30-letnega 30-letnega Tillmana Freemana tretjega iz Severne Karoline so včeraj obtožili umora, potem ko naj bi brutalno zaklal svoja dva otroka.

Hoke County Sheriff's Office
Tillman pravi, da vsaj eden od otrok ni bil njegov.

Tillmana so že v petek, ko policiji ni želel podati nobenih informacij v zvezi z njegovima pogrešanima otrokoma, obtožili zlorabe in ogrožanja življenja otrok. Policisti so prijavo pogrešanih otrok, 2-letne Serenity in komaj štiri dni starega Genesisa, prejeli v petek po sporu med Tillmanom in njegovo soprogo. Ta je po vrnitvi iz bolnišnice, kamor se je odpravila iz razlogov, ki niso bili povezani z njunim prepirom, poklicala policijo, saj svojih otrok doma ni več našla. 

V soboto je policija v avtomobilu, parkiranem na gozdnem območju, našla dve trupelci s številnimi vbodnimi ranami. »Vsi smo zelo pretresenim. Močno sočustvujemo z vso družino,« je dejal šerif Hubert Peterkin. Tillman, ki ga je sorodnik imenoval za nasilneža, je policiji dejal, da se naj bi njegova žena videvala z drugim ter da vsaj eden od otrok ni njegov. »Veliko besa, veliko jeze, na žalost sta za to plačala otroka,« je dejal Peterkin.