Kruta usoda

V 30 minutah v ločenih nesrečah umrli mati in hči

S.R.
25. 3. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V zvezni državi Alabama sta v ločenih prometnih nesrečah v zgolj 30 minutnem razmiku tragično umrli mati in hči.

Facebook
Julie Yates Patterson in Elizabeth “Libby” Patterson.

39-letna Julie Yates Patterson in njena 8-letna hčerka Elizabeth “Libby” Patterson sta izgubili življenje v prometnih nesrečah, ki sta se zgodili zgolj 7 kilometrov in 30 minut narazen. 

»Mati je bila udeležena v čelnem trčenju z drugim vozilom, le približno pol ure pozneje pa je avtomobil med prečkanjem ceste zbil njeno hči,« je dejal mrliški oglednik Tom Wilson. Dejal je še, da sta se obe nesreči zgodili na isti cesti v bližini njihovega doma v kraju Valley Head. 

V nesreči, v kateri je življenje izgubila Julie, naj bi se huje poškodovali še dve osebi, ki so ju prepeljali v bolnišnico. Njuno zdravstveno stanje trenutno ni znano. Voznik, ki je na cesti zbil osemletno Libby, pa naj ne bi utrpel poškodb. Libby naj bi po poročanju družinskih članov ravno pred kratkim praznovala svoj osmi rojstni dan, na cesti pa se je znašla le nekaj trenutkov po tem, ko jo je na postaji odložil šolski avtobus.

Wilson je za Huffington Post dejal, da so prebivalci te podeželske skupnosti v šoku in da ne morejo verjeti, kaj se je zgodilo. »Gre za neverjetno naključje, ne vem, če sem se že kdaj srečal s takim primerom,« je še dejal.