DROGE IN ALKOHOL

Izpoved matere morilca

uk
31. 10. 2016, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Končno je znana identiteta morilca, ki je umoril dve osebi v Slavonskem Brodu. Zdaj se mu je odrekla celo lastna mati.

Arhiv Svet24
Milan Mitrović je oba moška očitno umoril zaradi 130 evrov.

Tridesetletni Milan Mitrović je prejšnji teden umoril Marinka Tomića (49) in Luko Čosića (80). Oba moška je poznal, a niso bili v nikakršnem sporu, tako da je pač šlo najverjetneje za delo skoraj serijskega morilca. Iz policijskih vrst so sicer sporočili, da je umorjenima vzel približno 1000 kun (132 evrov). Zdaj je za medije spregovorila tudi morilčeva mati, ki je povedala, da se je Milan pred petimi meseci poročil in da njegova žena pričakuje otroka. Sam naj bi bil prepričan, da otrok ni njegov.

Nevenka Mitrović, mati morilca: "Če rečem, da mi je vseeno, bi lagala. Sem njegova mati. Če je res ubil dve osebi, bi moral ubiti tudi sebe."

Oster napad matere

Mati je povedala, da so se leta trudili, da bi ga spravili na pravo pot, a se ni hotel odreči alkoholu in drogam. »Če rečem, da mi je vseeno, bi lagala. Sem njegova mati. Če je res ubil dve osebi, bi moral ubiti tudi sebe. Sram ga je lahko. Mene je. Žal mi je za družine umorjenih, ni pa mi žal zanj. Naj zgnije v zaporu, obiskala ga ne bom,« je povedala njegova mati Nevenka Mitrović. Dodala je še, da je v preteklosti napadel tudi svojega očeta.