Slovo

Zorica je pred smrtjo klicala mrtvo hčerko

R.T.
5. 10. 2016, 15.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Obupana mama Zorica, ki ni dočakala, da bi izvedela, kdo je vzel življenje njeni hčerki edinki, je umrla na rokah sestre in ji pred smrtjo dejala, da odhaja h hčerki Jeleni.

Zorica Krsmanović

Po smrti Zorice Krsmanović (53), mame ubite pevke Jelene Krsmanović Marjanović (33), danes srbski mediji pišejo, da je Zorica pred smrtjo klicala mrtvo hčerko.

Obupana mama Zorica, ki ni dočakala, da bi izvedela, kdo je vzel življenje njeni hčerki edinki, je umrla na rokah sestre in ji pred smrtjo dejala, da odhaja h hčerki Jeleni. Prosila jo je še, da skrbi za vnukinjo Jano

"Dan pred smrtjo je bila Zorica bolj živahna, zjutraj pa jo je znova obšla slabost. Na pomoč ji je priskočila sestra, vendar je Zorica umrla na njenih rokah," je za srbske medije povedala sorodnica.   

Facebook
Jelena Marjanović

Dan pred smrtjo je Zorica prosila zeta Zorana Marjanovića (38), da pripelje na obisk vnukinjo Jano.

"Grozno je. Letošnje leto je katastrofalno. Vedel sem, da je bolna, ampak nisem verjel, da se bo tako kmalu poslovila. Sinoči sem govoril z njo in sva se dogovarjala, da k njej pripeljem malo Jano. Najin pogovor je potekal običajno. Zorica je bila povsem prisebna, zgovorna, zadnja stvar, ki mi jo je rekla, pa je bila: 'Zoran, pripelji jutri malo Jano, da jo vidim'", je povedal Zoran.

Sorodniki so prepričani, da je bila za Zorico, ki so ji pred letom dni diagnosticirali raka maternice, usodna Jelenina smrt. Že postavitev rakave diagnoze je bila zanjo šok, ko pa je umrla Jelena, je bil to še dodatni udarec. "Njena edina želja je bila, da najdejo Jeleninega morilca. Želela je živeti in dočakati dan, ko bo znano, kdo je sodil Jeleni. Govorila je: 'Da bi le videla tega morilca in ga vprašala, zakaj je ubil mojega otroka.'"