Hiša kulinarike Jezeršek

Žirantu Masterchefa ukradli sef

Sašo Avramovič
29. 9. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V noči na sredo sta se v Sori pri Medvodah za zdaj neznana vlomilca lotila Hiše kulinarike Jezeršek. Odtujila sta manjši sef z vsebino, škode je za nekaj tisoč evrov.

Neznanca sta vlomila v gostilno žiranta oddaje Masterchef, Luke Jezerška.

STA
Hiša Kulinarike Jezeršek, eno izmed gostišč v lasti družine Jezeršek, se nahaja v Sori pri Medvodah

Pri Jezeršek Cateringu so na facebooku objavili, da je bila njihova Hiša kulinarike Jezeršek, ki je eno izmed gostišč v lasti družine Jezeršek, tarča vlomilcev.

Nagrade za informacije

»Danes (včeraj, op. p.) ponoči med 3.10 in 3.50 sta neznanca vlomila v Hišo kulinarike Jezeršek. Nadzorne kamere so ujele nekaj razločnih posnetkov, ki nam lahko pomagajo razkriti identiteto nepridipravov. Pomagajte nam tudi vi in nam sporočite, ali vam je znano karkoli v zvezi s tem! Kmalu bomo objavili tudi videoposnetke, zaenkrat pa le nekaj fotografij! Kvalitetne informacije bomo nagradili! Delite, všečkajte, komentirajte in pomagajte! Vse relevantne informacije, prosimo, sporočite na policijo na tel. 113,« so zapisali na facebooku.

Facebook
Prepoznate trenirko ali postavo neznanca?

»Verjamem, da bodo pristojni uspešni«

Za več informacij smo po telefonu kontaktirali vodjo kuhinje, Luko Jezerška, ki smo ga lahko na malih zaslonih spremljali v oddaji Masterchef, kjer je nastopil v vlogi žiranta. Dejal nam je, da je trenutno v tujini, in predlagal, naj se obrnemo na njegovega brata Jureta Jezerška, poslovnega direktorja njihovega podjetja. Ta je bil po telefonu bolj redkobeseden. O tem, kaj točno sta nepridiprava odnesla in kakšna je škoda, ni želel govoriti, povedal je le: »Po prijavi dogodka so včeraj zjutraj v Hišo kulinarike Jezeršek prišli policisti in kriminalisti, ki zdaj opravljajo svoje delo. Ne bi želel podajati kakršnihkoli informacij. Naj pristojni opravijo svoje delo. Verjamem, da bodo pri tem uspešni.«

Facebook
So vam znana ta oblačila?

Kaj pravijo policisti?

So pa malce več informacij podali na PU Ljubljana, od koder nam je Nataša Pučko, tiskovna predstavnica, sporočila, da so bili policisti o vlomu obveščeni okrog 5.45, ter dodala, da sta neznanca v objekt vlomila skozi pritlično okno, vstopila v notranjost in pregledala prostore. »Odtujila sta manjši sef z vsebino, nato pa kraj zapustila. Z dejanjem so oškodovane ena pravna in dve fizični osebi, v skupni vrednosti nekaj tisoč evrov,« je zaključila. Preiskava dogodka se nadaljuje.