Pomota

VIDEO: Maščevanje nekdanjega dekleta

uk
6. 9. 2016, 17.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Policija je aretirala 19-letno Carmen Chamblee, ki se je želela maščevati svojemu nekdanjemu fantu, a je žal zgrešila in povzročila precej škode popolnemu neznancu.

Facebook
Devetnajstletna Carmen Chamblee je zažgala napačen avtomobil.

Carmen iz Floride je svojemu nekdanjemu fantu želela zažgati avtomobil. To ji je nekako uspelo, a z eno pomanjkljivostjo, avtomobil je pomotoma zažgala popolnemu neznancu. Policija je Carmen aretirala v soboto zjutraj, potem ko so pregledali varnostne posnetke.

Posnetek

Na posnetku se dobro vidi Carmen, kako pride do avtomobila ter začne v prtljažniku prižigati papirje in cunje. Policija je pozneje potrdila, da je imela mladenka pri sebi tudi vnetljivo tekočino. Požar se je hitro razširil še na tank in kmalu je zagorel ves avtomobil. 

Lastnik avtomobila

Lastnik avtomobila Honda je Thomas Jennings, ki je za medije dejal, da te ženske še nikoli v življenju ni videl. »Bila je čista panika,« je povedal Jennings, »bil sem še v postelji, ko me je sostanovalec zbudil in dejal, da moj avtomobil gori. Stekel sem ven in videl samo ognjeno kroglo, v kateri je bil moj avtomobil.« S sostanovalcem sta ogenj poskušala pogasiti, a jima to ni uspelo. 

Aretacija

Carmen, ki je trenutno obtožena požiga druge stopnje, so policisti aretirali v bližini mesta Clearwater in jo prepeljali v okrajni zapor Pinellas County Jail. Vse podrobnosti požiga sicer niso znane, kot kaže, pa se je Carmen želela maščevati nekdanjemu fantu, vendar očitno ni točno vedela, kakšen avtomobil ima. Posnetek namreč kaže, kako si Carmen sprva ogleduje drug avtomobil, nato pa se odloči za hondo. Vsekakor zdaj vemo, zakaj jo je fant zapustil.