Krvav spor

Po spolnem odnosu mu je hotela bivša žena izvleči črevesje

R.T.
22. 6. 2016, 17.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko mu je poskušala na plano potegniti notranje organe, ga je bivša žena napadla še z mlinčkom za poper.

Dalya Saeed trdi, da jo je bivši mož napadel.

Dalya Saeed (31) zanika, da je hotela umoriti svojega bivšega moža; zagovarja se, da se je zgolj branila, saj da jo je Bilal Mohammed (34) poskusil napasti in posiliti. On pa vztraja, da sta se v posteljo podala sporazumno.

Bilal se je ponovno poročil, zaradi česar se je Dalya zbala, da bo njuno hčerko odpeljal v Pakistan.

Zbala se je za hčerko

Spoznala sta se v Birminghamu v Veliki Britaniji, kamor je Bilal prišel kot študent. Skupaj sta imela hčerko, a sta šla narazen leta 2013. Bilal se je ponovno poročil, zaradi česar se je Dalya zbala, da bo njuno hčerko odpeljal v Pakistan.

Zatekel se je v sosednjo stavbo

Nekdanja partnerja sta se dobila oktobra lani, ko ga je Dalya povabila k sebi, da bi se pogovorila o hčerki. »Začela me je poljubljati,« je zbrani poroti povedal Bilal, sicer taksist. »Poljubljala me je na ustnice, po vratu in prsih, nato pa me iznenada dvakrat zabodla v trebuh. Ne vem, ali je nož skrivala pod posteljo ali pod obleko.« Ko jo je šokiran vprašal, kaj počne, ga je menda zabodla še tretjič. »Nož sem ji izruval iz rok in ga potegnil ven, z njim pa tudi svoje črevesje. Zagrabila ga je in ga poskušala izvleči ven. Nož sem vrgel za kavč, preostanek črevesja pa poskušal zadržati v sebi.«

Bilal trdi, da je nato poskusil pobegniti iz stanovanja, a da je Dalya zaprla vrata in ga napadla z mlinčkom za poper. Nekako mu je le uspelo pobegniti, napad pa se je po njegovih besedah končal šele, ko se je zatekel v sosednjo stavbo.

Poškodbe bi ga lahko stale življenja, je dejal tožilec Paul Western.