Sosedje jih pogrešajo

Minuli teden izginilo pet mladoletnikov in trije odrasli

R.T.
6. 5. 2016, 11.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Od osmih pogrešanih oseb v preteklem tednu, so štiri že našli. Hrvaška policija še vedno išče Moniko Brdarić, Hakija Ferizija, Moniko Kovačić in Marka Mihaljinca.

policija.hr

Marta Augustinović (64) je visoka 180 centimetrov, ima sive lase, kostanjeve oči, ovalen obraz in je bolj šibke postave. Marta je v sredo 6. maja neznano kam odšla z naslova v Osijeku, Trg bana Jelačića 28. Ni znano kako je bila oblečena.

Igor Brletić (33) je visok 164 centimetrov, ima rjave lase in je bolj šibke postave. Igor je v torek 3. maja neznano kam odšel z naslova v Zagrebu, Zagrebačka avenija 102. Oblečen je bil v modro vetrovko, črno-belo majico z dolgimi rokavi, modre kavbojke in črne športne copate.

Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetrov, ima črne lase, kostanjevo barvo oči, okrogel obraz in je srednje postave. Aleksandra je v torek, 3. maja odšla neznano kam z naslova v Zagrebu, Sv. Mateja. Oblečena je bila v zeleno vetrovko, pisane gamaše in rdeče športne copate.

Ivona Knajz (17) je visoka 158 centimetrov, ima modre oči, svetle lase in je bolj šibke postave. Ivona je torek 3. maja neznano kam odšla z naslova v Bedekovčini. Ni znano, kako je bila oblečena.

Ante Marić (16) je visok 190 centimetrov, ima svetle lase, svetlomodre oči in ovalen obraz. Ante je v soboto 30. aprila neznano kam izginil z naslova v Splitu. Ni znano kako je bil oblečen.

Ivan Markić (18) je visok 170 centimetrov, ima rjave lase in je srednje postave. Ivan je v sredo, 4. maja izginil neznano kam z naslova v Lugu Samoborskem, Kneza Zdeslava. Ni znano kako je bil oblečen.

Matea Marković (15) je visoka 160 centimetrov, ima kostanjevo rjave lase in oči, ter je bolj šibke postave. Matea je v sredo 4. maja neznano kam odšla z naslova v Osijeku, Bračka 136. Ni znano, kako je bila oblečena.

Jasna Mujić (39) je visoka 165 centimetrov, ima kostanjevo rjave lase in oči, in je srednje postave. Jasna je v nedeljo 1. maja odšla neznano kam z naslova v Sesvetih. Oblečena je bila v zimsko jakno beš barve in bele športne copate. 

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o tem, kje so pogrešane osebe, naj to javijo v nacionalni razvid pogrešanih oseb na www.nestali.hr, ali na najbližjo policijsko postajo.