Primer umorjene Jelene

Zoran hčerki Jani še ni povedal, da so ji umorili mamo

R.T.
28. 4. 2016, 08.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zorica Marjanović, tašča umorjene Jelena, je policistom povedala, da ni nikakršna čarovnica, ampak da je zdravilne moči dobila po štiridesetih dneh, ki jih je preživela v komi.

Zoran je poudaril, da so njegova mati in drugi sorodniki pravi pravoslavni verniki.

Policisti so z njo govorili o govoricah, ki krožijo o njej – da prerokuje, da je čarovnica, zdravilka. Zorica Marjanović jim je dala izjavo, nato pa odšla domov. Preizkusa s poligrafom ji ni bilo treba opravljati, je povedal Zoran Marjanović, vdovec umorjene Jelene Krsmanović, in poudaril, da so njegova mati in drugi sorodniki pravi pravoslavni verniki.

Jelena z možem Zoranom

Sanjala je svetnike

Zorica Marjanovič naj bi svoje zdravilne moči razvila pred več kot dvajsetimi leti, potem ko se je prebudila iz kome, v kateri je bila več kot štirideset dni. V komi naj bi sanjala svetnike, ki naj bi ji podarili sposobnost zdravljenja.

Ko je zapustila bolnišnico, je začela zdraviti ljudi z bioenergijo. Družina se je ob njenem povratku tudi začela postiti ob postih. Zorica bolnike zdravi tako, da na njihova telesa polaga roke. Tako naj bi ozdravila tudi otroka nekoga iz Borče, ki ji je v zahvalo podaril hišo, v kateri sedaj žive Marjanovići.

Tašča umorjene Jelene zanika, da je čarovnica.

V taisti hiši je velika soba, čakalnica, v kateri so pacientom družbo delale številne verske podobe, Zoričina botra Vera pa jim je kuhala kavo in čaj ter jim s pogovori krajšala čas. Bila je neke vrste gospodinja, ki je družini Marjanović pomagala pri hišnih opravilih.

Jana še ne ve

Vladimir Marjanović je bil vidno vznemirjen, ko je pred policijsko postajo čakal na ženo. »Rad bi, da se to zaključi, da ujamejo morilca in pustijo mojo družino pri miru,« je dejal. Njegov sin Zoran svoji hčerki Jani menda še ni povedal, da ji je nekdo umoril mamo. Ravnal naj bi po nasvetu psihologov.