Črna kronika

Klemna iščejo tudi s potapljači

STA
12. 3. 2016, 11.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Grudnovem nabrežju ob Ljubljanici se je danes nadaljevala iskalna akcija pogrešanega 18-letnega Klemna Jakliča iz Ljubljane. Kot so za STA pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so se v akcijo danes vključili tudi potapljači. Vendar so jo - brez uspeha - že zaključili, saj je Ljubljanica še vedno zelo visoka, razburkana in kalna.

policija.si
Klemen Jaklič je izginil v Ljubljani.

Svojci 18-letnika pogrešajo ob prejšnje sobote. Visok je približno 180 centimetrov in suhe postave, po glavi je pobrit. Nazadnje je bil oblečen v črno bundo, modre jeans hlače, temnosivo jopico adidas z oranžnimi črtami in obut v črne športne copate.

Kot so navedli na Policijski upravi Ljubljana, so potapljači pregledali vse, kar so lahko, prečesali so del območja pod Tromostovjem. Vendar so iskalno akcijo zaradi močnega toka in kalnosti vode prekinili in jo bodo nadaljevali, ko bodo za to zopet vzpostavljeni pogoji.

Potapljači so se v iskalno akcijo Klemna Jakliča danes vključili prvič, saj tovrstnih aktivnosti doslej niso mogli izvajati zaradi visoke in motne vode.