Črna kronika

Silvio S. je priznal, da je umoril 4 in 6 let stara fantka

G.G.
30. 10. 2015, 18.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

32-letnega Silvia S. so zasačile nadzorne kamere, ko je pred centrom za registracijo beguncev v Berlinu za roko prijel 4-letnega fantka in ga odpeljal v neznano. V četrtek so v njegovem avtu našli truplo pogrešanega dečka.

Nemška policija
Silvio S. je umoril tudi 6-letnega Eliasa.

Facebook
6-letni Mohamed je bil pogrešan od 1. oktobra.

4-letni Mohamed Januzi je bil pogrešan od 1. oktobra. Skupaj z družino, ki je prišla iz Bosne in Hercegovine, materjo, 9-letno sestro in komaj 5-mesečni bratom, je bil nastanjen v begunskem centru v berlinski četrti Moabit.

Po izginotju je policija začela z veliko iskalno akcijo in z javnostjo delila posnetek moškega, ki je za roko držal Mohameda. Ugrabitelja in, kot se je izkazalo, morilca so prijeli šele včeraj. 32-letni osumljenec Silvo S. je priznal, da je ugrabil in že naslednji dan umoril Mohameda. Nemški mediji še poročajo, da ga je pred umorom tudi spolno zlorabil.

Reuters
Berlinčani prižigajo sveče v spomin na umorjenega Mohameda.

Umoril tudi 6-letnega Eliasa

Silvio pa je priznal, da je pred julija letos v Potsdamu umoril še 6-letnega Eliasa, ki so ga prav tako iskali. Okoreli zločinec je pokazal, kje na dvorišču pred hišo je pokopal fanta in policisti so že izkopali njegovo truplo.

Kriminalisti zdaj preiskujejo, če je Silvio S. vpleten še v druge primere pogrešanih otrok.