Črna kronika

V stanovanju v Kamniku našel mrtvo mamo in njenega partnerja, odpeljali so ga z rešilcem

mv
10. 5. 2015, 13.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V petek je v Kamniku prišlo do tragedije, ki je terjala dve življenji. Cveto Petek je do smrti zabodel svojo partnerko, nato si je sodil še sam. V stanovanju ju je našel njen sin, ki so ga zaradi šoka odpeljali v bolnišnico.

arhiv Svet24

Družinski prepir na Klavčičevi ulici v Kamniku se je v petek v jutranjih urah končal s tragedijo, v kateri sta življenje izgubili dve osebi. Po prvih podatkih naj bi Cveto Petek do smrti zabodel svojo ženo Vojko Avbelj, nato se je obesil. V stanovanju ju je našel Vojkin sin, ki so ga menda zaradi šoka odpeljali v bolnišnico. 

Sosedje v šoku

Sosedje družine so prav tako v šoku in so v večini redkobesedni glede tragedije, ki se je zgodila na njihovem dvorišču. Povedali so, da je Vojka po rojstvu sina Sebastjana trpela za poporodno depresijo, nato je izgubila službo, zdravili so jo zaradi shizofrenije, nekajkrat je bila tudi hospitalizirana. Prizorišče zločina in samomora so policisti zaščitili do večera, nato so v stanovanje spustili svojce umrlih, ki so počistili prostor, kjer sta se končali dve življenji.