Črna kronika

Zabodeni 27-letni Ljubljančan ni več v življenjski nevarnosti

T.C.
22. 4. 2015, 11.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po najnovejših informacijah Policijske uprave Ljubljana 27-letnik, ki ga je v torek popoldne na Društveni ulici v Ljubljani zabodel 25-letnik, ni več v življenjski nevarnosti. Preiskava in preverjanje okoliščin dogodka sicer še vedno potekata.

Arhiv Svet24

Po najnovejših informacijah 27-letnik ni več v življenjski nevarnosti.

Policisti so včeraj zgodaj popoldan, okoli 14:15 ure, prejeli operativno informacijo o hudo poškodovani osebi v Društveni ulici v Ljubljani. Policisti so odhiteli na kraj dogajanja in ugotovili, da so z nožem zabodli 27-letnega Ljubljančana. Z reševalnim vozilom so ga takoj prepeljali v UKC Ljubljana, kjer so ugotovili, da je oseba utrpela hude telesne poškodbe in je bila nekaj časa celo v smrtni nevarnosti.

Preiskava in preverjanje okoliščin dogodka še vedno poteka.

Oseba, ki je bila osumljena kaznivega dejanja, je s kraja dogodka pobegnila oziroma se je odpeljala. Policisti so osumljeno osebo okrog 14.30 ure izsledili v Potrčevi ulici, kjer so mu odvzeli prostost.

Šlo naj bi za 25-letnega Ljubljančana, v Potrčevi ulici pa so preiskovalci našli tudi nož, s katerim je osumljeni napadel poškodovanega, nato pa ga je osumljenec (neuspešno) skril. Ugotovili so tudi, da sta se žrtev in osumljeni osebno poznala.

Arhiv Svet24