Črna kronika

Srbska starleta Soraja v rokah črnogorske policije

Ž.K.
8. 4. 2015, 08.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Soraja Vučelić se nikoli ni branila pozornosti medijev. Dela namreč vse, kar pritiče sodobnim starletam: uporablja družabne medije za objavljanje fotografij različnih delov svojega telesa ter se pojavlja tam, kjer se starlete pač morajo pojavljati. A zagotovo si ni mislila, da bo zato postala ena od glavnih prič mafijskega umora, zaradi česar je na koncu pristala v rokah policije.

facebook

V nedeljo zvečer so črnogorski policisti aretirali srbsko starleto Sorajo Vučelić in jo odpeljali v Bar na zaslišanje v povezavi z umorom Armina Osmanagića. Tega je pred njegovim lokalom v Baru usmrtil ostrostrelec. Ker je bil umorjeni znan član zločinskih organizacij, policija sumi, da je njegova smrt del mafijskega obračuna, v katerega naj bi bila vpletena tudi znana srbska kriminalca Luka Bojović in Luka Đurović.

Soraja je bila v času umora gostja v restavraciji Armina Osmanagića in je sedela za njegovo mizo. Kot je pojasnila medijem, naj bi si prišla izposodit avto znamke Maserati, ki ga je potrebovala za snemanje novega glasbenega spota. O samem umoru naj ne bi vedela nič.

A ker se je pozneje izkazalo, da je starleta intimno prijateljevala z enim od velikih sovražnikov umorjenega in ker se njene izjave niso ujemale z izjavami drugih prič, se je znašla v primežu preiskovalcev, ki so jo tokrat očitno prijeli malce trše.