Črna kronika

Pri Lenartu hudo poškodovan delavec

U.K.
24. 5. 2014, 08.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Policisti Policijske uprave Maribor smo v zadnjih 24 urah obravnavali ogled kraja delovne nesreče, ki se je zgodila 23. 5. 2014, okoli 16.00 ure v kraju Sv. Ana v Slovenskih Goricah,

V ZD Lenart pripeljan 34 letni delavec, ki je med izvajanjem gradbenih del na delovišču padel na glavo iz višine 3 metrov. Zaradi hujših poškodb je bil poškodovani delavec prepeljan v UKC Maribor, kjer je bilo ugotovljeno, da je poškodovani delavec utrpel hude telesne poškodbe glave (pretres možganov) in zlom gležnja. Policisti z ogledom kraja delovne nesreče niso ugotovili elementov kaznivega dejanja, kraj delovne nesreče pa si bo ogledal še pristojni delovni inšpektor. Policisti bodo z zadevo seznanili pristojno tožilstvo s poročilom.

 Policisti Postaje prometne policije Maribor so na področju prometne varnosti na območju Maribora zasegli osebni avtomobil, znamke Opel Sintro, katero je v cestnem prometu neregistrirano vozil kršitelj, kateri za vožnjo vozila v cestnem prometu ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.