Črna kronika

Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce prometne nesreče v Rožni Dolini pri Novi Gorici

M.J.
25. 3. 2014, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Policisti Policijske postaje Nova Gorica obravnavajo prometno nesrečo I. kategorije, ki se je zgodila prejšnji v četrtek oz. 13. marca 2014 okrog 14.30 ure v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Po sedanjih ugotovitvah policistov je 49-letni voznik osebnega avtomobila znamke Opel Insignia vozil po notranjem pasu krožnega križišča (v neposredni bližini igralnice na Vipavski cesti v Rožni Dolini).

Dolenjski list

Krožišče je navedeni 49-letni voznik avtomobila nameraval zapustiti na izvozu za Sežano, zaradi česar je z vozilom zapeljal na zunanji pas, po katerem pa se je v tistem trenutku pripeljal neznani voznik osebnega avtomobila znamke Opel Corsa, črne barve, neznanih registrskih številk. 49-letni voznik osebnega vozila znamke Opel Insignia je v neznanega voznika avtomobila (znamke Opel Corsa) trčil z desnim prednjim delom vozila, pri čemer je po sedanjih ugotovitvah na vozilih nastala materialna škoda.

Po trčenju se je 49-letni voznik osebnega avtomobila Opel Insignia zaustavil, neznani voznik osebnega avtomobila Opel Corsa – predvidoma gre za mlajšega moškega - pa je odpeljal dalje.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica navedenega udeleženca prometne nesreče (voznika osebnega avtomobila Opel Corsa, neznanih registrskih številk) in morebitne očividce, ki bi lahko Policiji nudili kakršnokoli koristno informacijo z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče, zaprošajo, da pokličejo policiste na Policijsko postajo Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. kličejo na znano interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.