Črna kronika

Tragično: zaradi barve las naredila samomor

J. P.
28. 1. 2014, 13.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Mlada pisarniška delavka je naredila samomor, ker se je bala, da so njeni svetli lasje začeli dobivati odtenke rume. Svoji frizerki je menda poslala 50 sporočil, da naj ji pomaga.

26-letna Frances Warren naj bi izginila takoj po obisku frizerskega salona v Thornburyju v Veliki Britaniji. Za njo je ostala le torbica. Dva dni pozneje, 31. maja lani, so policisti njeno truplo odkrili v slabih 130 kilometrov oddaljenem gozdnatem Sedgleyju. Na območju so namreč odkrili njen avtomobil – svoj telefon je pustila na armaturni plošči.

Frances je imela težave s stresom in tesnobno, po besedah njenega fanta Sama Cottona pa naj bi bila dva meseca pred smrtjo zaradi svojih las še posebej slabega počutja. Od marca lani naj bi si jih prebarvala vsaj štirikrat, a je bila zaradi njih nepretrgoma vznemirjena.

Frances in Sam sta živela skupaj v bližini Bristola.

Tako njen zdravnik kot več psihologov ji je diagnosticiralo depresijo in tesnobnost, a brez tveganja samomora. In četudi so ji vsi prigovarjali, da so njeni lasje beli, je bila prepričana, da postajajo rumenkasti, zaradi česar si je na koncu vzela življenje.