Črna kronika

23-letnik v Piranu pištolo uperil v natakarja in gosta

N.J.
16. 1. 2014, 10.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

V enem izmed piranskih gostinskih lokalov je 23-letnik grozil s pištolo, ki mu jo je natakar vzel. Kasneje mu jo je vrnil, nato pa jo je moški uperil vanj.

Arhiv Svet24

Ob 0.51 uri so policisti dobili prijavo, da ima v lokalu v Piranu gost pištolo, ki mu jo je natakar vzel, gost pa jo je zahteval nazaj, kar je osebje tudi storilo. 23-letni gost lokala se je čez slabo uro vrnil v lokal, kjer je stikal po predalu, kjer imajo gotovino. Natakar in drugi gost lokala sta ga želela odstraniti, ta pa se je uprl, repetiral pištolo in jo usmeril proti enemu od njiju v noge.

Pogumneža sta ga podrla na tla

V tem sta ga podrla na tla in mu vzela pištolo, 23-letnik pa je zagrozil, da bo šel domov po drugo. Policisti so ga ob 3. uri izsledili in mu odredili pridržanje. Pištolo, ki je bila imitacija orožja, je kasneje sam izročil.

Naslednje jutro ob 11.35 so pilicisti prejeli še prijavo, da je državljana ZDA nekdo prejšnji večer poskušal oropati, zagrozil pa naj bi mu s pištolo. Izkazalo se je, da je storilec isti. 23-letnika bodo policisti kazensko ovadili za poskus ropa, drzno tatvino ter za dve manjši tatvini iz trgovin.