Črna kronika

Gobar na Pohorju naletel na truplo

A.M. / STA
12. 10. 2013, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mariborske policiste so danes zjutraj obvestili, da je gobar v gozdu na Pohorju, v bližini zgornje postaje vzpenjače, naletel na moško truplo. Truplo je imelo poškodbe na glavi, preiskava o vzrokih smrti pa še vedno poteka, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Identiteta umrlega še vedno ni poznana, zato policija prosi javnost za pomoč.

Umrli moški je visok 173 centimetrov, težak okoli 75 kilogramov in star okoli 40 let. Je vitke postave, svetorjavih, nekoliko osivelih in rahlo valovitih krajših las, z manjšo čelno in manjšo temensko plešo. Ima sivo-zelene oči, oblečen pa je bil v temno moder pulover in temno moder spodnji del trenerke.

Policisti javnost pozivajo, naj v primeru, če kdo pokojnega prepozna, o tem obvesti policijo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Mariborski kriminalisti so sicer že opravili ogled kraja pod vodstvom dežurne preiskovalne sodnice mariborskega okrožnega sodišča in ob navzočnosti tamkajšnje dežurne okrožne državne tožilke. Opravljena je bila tudi že sodna obdukcija, ki jo je odredila preiskovalna sodnica.