Erotika

Položaji za orgazme

Dr. Tich
7. 9. 2013, 11.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nič ni bolj zabavnega kot testirati nove položaje pri seksu. Vseeno je, če smo nerodni. Novi položaji pač dodajo neko iskrivost in premagajo rutino.

Zato vam ponujamo nekaj zanimivih položajev, pri katerih ni nujno, da obvladamo gimnastične sposobnosti, a bodo gotovo popestrili seksualno življenje.

Metuljček
Metuljček ali modificiran misijonarski položaj je odličen položaj, ki bo navdušil tako njo kot njega. Ženska je na hrbtu, z boki na robu postelje in nogami na njegovih ramenih. Moški vstopi vanjo v stoječem položaju, kar mu da precej svobode. Položaj je odličen za močne vaginalne orgazme in stimuliranje točke G.

Koitalna poravnava
Začne se z misijonarskim položajem, nato pa ženska da noge skupaj med njegove. S pubično kostjo se nasloni na klitoris in med premikanjem stimulira ta ključni del njene seksualnosti. Ta položaj je idealen za ženske, ki imajo raje klitorisni orgazem.

Seks na kredenci
Pohištvo, če je dovolj trdno, lahko ponudi obilo užitkov. Izkoristite ga, kolikor le lahko. Položaj je podoben kot pri metuljčku, a dodajte še piko na i in z eno roko vrzite vso navlako, ki jo imate recimo na mizi, na tla. S tem ji pokažete, da si jo noro želite.

Škarje
V tem položaju ima ženska popolno kontrolo, poleg tega pa ponudi moškemu seksi stranski pogled na svojo ritko. Poleg tega lahko nadzira stimulacijo klitorisa, kolikor rahlo ali močno želi. Sama kontrolira hitrost, položaj penisa pri vstopu pa stimulira stene, ki običajno niso stimulirane.

Stoječi položaj
Stoječi položaj je prvinski, skoraj malce nasilen, in pokaže moč moškega, njegovo dominantnost. Vse to povečuje spolno poželenje. Poleg tega ta položaj približa partnerja v tesen objem, ki povečuje intimo in čustveno povezanost. Je seveda fizično naporen položaj in ga ne bi priporočali moškim s slabim hrbtom.

Odkritje klitorisa
Klitoris je skrit pod kožo in to z razlogom. Pri večini žensk je preveč občutljiv za neposreden kontakt, a če je ženska močno vzburjena, potem ga lahko razkrijemo z dvema prstoma in spoznamo razlog, zakaj je narava dala moškim jezik.

Shake 'n' bake
Stimulacija klitorisa s penisom lahko dela čudeže za žensko, moški pa se lahko malce 'spočije' od penetracije in oddalji ejakulacijo. Shake 'n' bake pomeni, da moški rahlo udarja s konico penisa po klitorisu. Poskusite 'udarjati' tudi od strani in ne bo uživala samo ona.

Erotični V
Ženska sedi na mizi in dvigne noge preko njegovih ramen in ga objame z rokami. On jo prime za boke ali zadnjico in ima odličen vstopni kot. Moški mora nekoliko pokrčiti kolena, to je lahko malce naporen položaj, a je vreden.

A ni treba ostati samo v teh okvirjih. Izmišljajte si nove položaje, eksperimentirajte, predajte se užitkom in uživajte!


FOTKE:
Označene so v istem vrstnem redu, kot so položaji!