Erotika

Ne grabite ljubimke, kot da bi jo želeli raztrgati

Dr. Tich
25. 8. 2013, 08.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Moški prepogosto ne razumemo pomembnosti predigre. A je ključnega pomena za zdravo in uspešno spolnost. Ne le za ženske.

Moški pogosto ne razumemo pomembnosti predigre.

Predigra ni samo ogrevanje pred telovadbo. Je uvod, prikaz, kaj lahko eden in drugi pričakuje med samim aktom, in je lahko, če se je lotimo na pravi način, razbijanje rutine, ki lahko celo uniči uspešno spolno življenje. Ne razumite napačno, rutina v smislu poznavanja, kaj je partnerju ali partnerki všeč, je odlična stvar, a nikoli ni prepozno za nove tehnike.

Bradavičke so pri moških močna erogena cona, zato avtomatično domnevajo, da je pri ženskah enako. Zaradi tega jih pri ženski mnogi napadejo, kot da gre za pico, svežo iz peči. V eni od anket, ki jih je naredila spletna revija za moške, so ženske dejale, da njihovi partnerji ne vedo, kako na pravi način vzburiti bradavičke. Je pa res, da nekaterim ženskam stimulacija bradavičk in dojk ne ugaja - v tem primeru se jim je pač bolje izogibati.

Komunikacija je ključnega pomena!

Počasi in nežno
Posploševanje je vedno nehvaležno 'opravilo', a večina žensk ima raje, da moški začne počasi in nežno. Ne grabite ljubimke, kot da bi jo želeli raztrgati, in ne grizljajte ali ščipajte že takoj od začetka. Bolj agresivni prijemi naj nastopijo šele takrat, ko je do konca vzburjena. Nežno jih privzdignite, jih božajte in rahlo s konicami prstov zdrsite prek bradavičk, a se od začetka ne osredotočajte izključno nanje. Poljubljajte jo okoli bradavičk in/ali krožite njih okoli z jezikom. Igrajte se z njimi in jih zapeljujte. Spoznavajte teksturo temne kože tik ob bradavički. Vzemite si čas in uživajte v njenih prsih.

Napredna tehnika
Ko ste jo dodobra razgreli, se lahko nad prsi in bradavičke spravite nekoliko bolj intenzivno. Z jezikom krožite po bradavički, nato jo objemite z ustnicami in jo za kratek čas rahlo posesajte vase. A ne posnemajte dojenja, redko katero žensko bo to vzburjalo. Raje se z njo igrajte z jezikom. Pihajte nanjo s hladno in vročo sapo, a tudi pri tem bodite nežni. Ne pihajte vanjo, kot bi hoteli ugasniti svečo.

Celotno žensko telo je velika erogena cona. Hrbet, ritka, nežna koža pod koleni, stopala. Ne zanemarjajte jih in se ne osredotočajte le na dva ključna dela. Dekleta ... Pri moških velja enako!

Grizljanje
Grizljanja bradavičk se lotite, šele ko je do konca vzburjena. Tudi takrat bodi nežni. Bolj kot je vzburjena, več lahko prenese in bolj ji bo všeč.

Preskok
Združite draženje bradavičk z oralnim zadovoljevanjem. Premaknite se s prsi na klitoris in se nekaj minut igrajte z njim, nato pa se spet posvetite bradavičkam. Nato se vrnite na klitoris in to nekajkrat ponovite. Kmalu vas bo prosila, da jo 'dokončajte'.