Astro napoved

Horoskop za sredo, 4. oktobra

N. K.
4. 10. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v dvojčkih.

px
Fotografija je simbolična.

OVEN – Trezno razmislite in šele nato se odločite. Ob koncu dneva boste svojo pozornost namenili ljudem, ki jih imate radi in vas spravljajo v dobro voljo.


BIK – Pazite se polen, ki vam jih bodo nekateri metali pod noge. Na ljubezenskem področju boste znova občutili metuljčke v trebuhu in veliko zadovoljstvo.


DVOJČKA – Tako s svojimi bližnjimi kot s sodelavci danes raje ravnajte v rokavicah. To bo edini način, da se izognete sporom, saj boste vsi občutljivi.


RAK – Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti starejših ali nadrejenih. Pri pogajanjih več poslušajte in manj govorite.


LEV – Navdušeni boste nad tistim, česar vaši bližnji morda niti ne opazijo. Vsaj občasno si privoščite kakšen oddih od dela in sprostitev s prijatelji.


DEVICA – Nekdo si bo želel biti v središču pozornosti, zato se boste počutili odrinjene. Čeprav vam to ne bo niti najmanj pogodu, mu tega ne pokažite.


TEHTNICA – Veliko bolj sproščeni boste kot prejšnje dni. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov, romantično in spontano bo. Delo bo že počakalo!


ŠKORPIJON – Nekaj vas ne bo navdušilo, a počasi vam bo uspelo vse obrniti v svojo korist. Zanimivo je, kako uspešni ste prav takrat, ko vam v grlo teče voda.


STRELEC – Nekaj boste zamudili, a se bo takoj pojavila nova priložnost. Popoldne boste občutili nekaj utrujenosti, a ji nikar ne podlezite.


KOZOROG – Poslovne zadeve bodo tekle gladko, prav tako bo v ljubezenskem življenju. Začinili ga boste s svojo domišljijo in neustavljivo strastjo.


VODNAR – Zelo optimistični boste. Vse bo potekalo kot po maslu, počutili se boste odlično. Ljudje bodo radi v vaši bližini, saj jih boste znali presenečati.


RIBI – Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki se vas ne sme dotakniti. Vpletena oseba se mora znajti in odločiti sama, brez vašega vmešavanja.