Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 2. oktobra

N. K.
2. 10. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v biku.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Ugotovili boste, da morate svoje delo opravljati odgovorno, brez prelaganja dolžnosti. Danes se boste na moč veselili tudi uspeha svojih sodelavcev.

BIK – Veliko srečo boste imeli danes pri pravnih zadevah, zato se nikar ne izmikajte, ampak se soočite s situacijami, ki zahtevajo razrešitev.

DVOJČKA – Tudi če v svojem zdravju še ne opazite šibkosti, je zadnji čas, da se zaveste, da tako ne bo šlo v nedogled. Naspite se in si privoščite svežega zraka.

RAK – Zožite krog zaupanja vrednih sodelavcev, sicer vas lahko preseneti kakšna zlobna govorica. Vezani, v ljubezni bodite igrivi.

LEV – Izboljšajte organizacijo dela. Zdi se, da imate preveč natrpan urnik, v resnici pa si ne znate pravilno razporediti obveznosti. Dan bo hitro minil.

DEVICA – Pričakujte ljubezenske novosti, saj je dogajanje hitro. Srečanje vas bo razveselilo, tudi zato, ker se vse dogaja v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

TEHTNICA – Pri delu bodite pripravljeni na morebitne nesporazume. Ne glede na izid bo za vas pomembno, da ohranite ugled in čast v krogu sodelavcev.

ŠKORPIJON – Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili. Odnosi z nadrejenimi se sicer lahko zaostrijo, a ohranite sproščen nastop.

STRELEC – Ne bojte se, da se ne bi mogli uveljaviti. Le pogumno stopajte naprej po svoji poti! Počutje bo odlično, svež zrak pa vam bo posebej dobro del.

KOZOROG – Neko srečanje bo za vas veliko bolj naporno, kot ste pričakovali, kar bo še okrepila luna. Čim prej se pogovorite o zadevi, ki vas najbolj muči.

VODNAR – Na okoliščine boste gledali preveč subjektivno, da bi se lahko trezno odločali. Bolje, da trikrat premislite, preden kaj ukrenete.

RIBI – Pri marsičem ste počasnejši kot sicer. Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa določite, kaj je v resnici tisto, kar bi radi spremenili.