Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 31. julija

N.K.
31. 7. 2023, 06.10
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v kozorogu.

Dreamstime
Levi (bo)ste odločni, biki pa borbeni.

OVEN – Ne bodite oblastni. Moč imate zato, da jo koristno uporabite, in ne le zato, da bi ukazovali drugim. Veliko bolj veseli boste, če se boste pridružili drugim.

BIK – Borite se in usmerite svojo energijo v konkretne rešitve, ki so na vidiku. Prijatelj vas bo spremljal s pozitivno energijo in vse skupaj vas bo močno razveseljevalo.

DVOJČKA – Pri nečem ste zelo neodločni, vaše srce namreč sluti, da niste na pravi poti! Ni dovolj poskrbeti le za materialno plat, razmišljajte tudi, kaj bi radi imeli v ljubezni.

RAK – Določen problem se lahko reši. S pomočjo nasvetov lahko pričakujete pozitiven razplet dogodkov. Nikar se ne obotavljajte pri iskanju rešitev, pojdite v akcijo takoj.

LEV – Ste izjemno odločni in nihče vam ne bo nasprotoval. Morda le nekdo, ki vam je podoben, a zaradi tega se bosta pravzaprav zbližala. To bo igra, zanimiva za oba!

DEVICA – Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro. Ljubljena oseba bo pristranska in morda je čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce.

TEHTNICA – Manjši čustveni dvom bo prinesla sredina dneva, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer prijetno vzdušje.

ŠKORPIJON – Doma vas obremenjuje oseba, ki ji ne morete dopovedati, da vendarle imate prav. Ne odzivajte se na vsako besedo. Razburjanje ne pelje nikamor.

STRELEC – Spremembe ljubite le, kadar se sami odločite zanje, in čas tokrat ni pravi, zato ne boste toliko uživali v svojem delu, kot bi sicer. Bodite previdni.

KOZOROG – Ko ste že mislili, da ste na konju, so se spet pojavile težave. A odgovorni ste sami, ker si dovolite, da vas v slabo voljo spravljajo nepomembne stvari.

VODNAR – Ni navdušenja za neke novosti. Posebno med vašimi bližnjimi ne, ki si prevečkrat mislijo, da boste popustili. To vas bo le še spodbudilo, da vztrajate.

RIBI – Zelo težko vam bo nekaj skrivati ali se ukvarjati s stvarmi, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo. Ne izgubljajte upanja, posebno v delovnem krogu ne.