Anamarija Kovačič

Kaj je zame četrta dimenzija?

Anamarija Kovačič, varuhinja Zemlje
19. 10. 2022, 13.33
Posodobljeno: 19. 10. 2022, 13.40
Deli članek:

V zadnjem času se izjemno veliko govori in piše o peti dimenziji. O tem, kaj je četrta dimenzija, pa zapisov skoraj ni.

Dreamstime
Smo v času, ko se je celoten univerzum odločil, da planet Zemlja dvigne vibracijo

Zame je četrta dimenzija nekakšen prehod na novo raven bivanja v peto dimenzijo, ki je bivanje v zavesti brezpogojne ljubezni in zavesti enosti. Na to zavest naj bi se dvignilo človeštvo.
Vsem nam je že jasno, da se zavest na našem planetu pospešeno dviguje. Hočemo ali nočemo smo vrženi v procese, v katerih se dogaja zdravljenje vseh bolečin, travm, ran, ki jih nosimo na vseh svojih telesih. Vrženi smo v procese, v katerih se dogaja osvobajanje vsega tistega, kar nas je držalo v hipnotični uspavanosti z vsemi programi, v katere smo se rodili.

VSTOP SE DOGAJA
Nekako nam postaja jasno, da staro odhaja, da starega sveta ne bo več. Zato je najbolje, da se ne upiramo in se predamo toku življenja, ki nas vodi v višja stanja zavedanja sebe in vsega, kar je v nas in okoli nas.
Torej: najlažja pot v vsakem primeru za nas je predaja.
Ne bo mogoče ostati v stanju, v katerem nam je bilo udobno ter smo živeli uspavani v navidezni sreči in svobodi. Življenje je mnogo mnogo več, kot smo ga živeli in izkušali.
Smo v času, ko se je celoten univerzum odločil, da planet Zemlja dvigne vibracijo, da dvigne svojo frekvenco. Iz težkih, gostih energij se dvigujemo v veliko subtilnejše in lahkotnejše energije. Tako vstopamo v polje četrte dimenzije, da bi se nekoč lahko v celoti dvignili v stanje pete dimenzije.

ZLITJE V ENOST
Zame je četrta dimenzija zavedanje in videnje sveta energij, duhovnega sveta in duhovnega kraljestva matere zemlje.
Za mnoge, ki so bili prepričani in uspavani v vedenju, da je resnično samo vse, kar lahko vidimo, otipamo, okušamo, slišimo, vonjamo, je lahko pot naprej velik izziv.
Zame je četrta dimenzija tudi zavest enosti z materjo zemljo.
Prepričana sem, da brez globoke povezanosti in izkustva enosti z bitjem, ki je mati zemlja, ne bo mogoče vstopiti v peto dimenzijo. V zavesti enosti z materjo zemljo vstopaš v prostor ali dimenzijo, kjer si eno z njo, eno z življenjem, eno z vsemi štirimi elementi.
Ko izkusiš enost s celotnim svojim bitjem, z vsako celico telesa. Ko izkusiš in veš, kako je biti zemlja, kako je biti ogenj, kako je biti voda in kako je biti veter (zrak).
Takrat vstopaš v vseobsegajočo zavest zemlje in kozmično zavest. In menim, da se bomo morali najprej spomniti svoje globoke povezanosti z zemljo, z življenjem.

POT JE JASNA
Če pogledamo današnjega človeka, vidimo, da drvi v samouničenje in uničenje Zemlje, ker je pozabil, kdo je, pozabil je, da je on sam delček kreacije nje, matere zemlje. Pozabil je, da je njegovo življenje odvisno od nje, pozabil je, da nam ona daje življenje, in pozabil je na ljubezen do nje, ki je zakopana v vsakemu izmed nas globoko v srcu.
Zato, če si eden ali ena tistih, v katerih se je že prebudil klic duše in vedenja, da smo tu zato, da pomagamo dvigniti človeštvo na višjo raven, potem vedi, da pot v novo zemljo vodi samo prek srca, prek ljubezni in globoke povezave z materjo zemljo.
Treba se je samo spomniti te ljubezni, ki jo nosimo v sebi. Nosimo zapis v vsaki naši celici, globoko na naši DNK-ravni.
Treba je samo odpreti vrata tisti iskri čiste stvarnikove ljubezni, ki je v nas od začetka časov. Potrebna je samo ljubezen srca in ta je tista, ki nam začne odpirati vrata v zavest enosti, tista, ki nam začne odpirati vrata v nevidni svet, v duhovno kraljestvo.
Skozi to ljubezen in to zavest vodi pot v novo zemljo.