Astronapoved

Horoskop za sredo, 19. oktobra

Danaja
19. 10. 2022, 05.34
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v levu.

Dreamstime
/

OVEN – Ponavljajo se zapleti, ki vam bodo ukradli nekaj energije. Privoščite si več spontanosti, ki vas lahko popelje daleč, in sicer brez napetosti.

BIK – V vaši okolici bo danes naporno, čeprav bi radi vsem prisluhnili in se v miru pogovorili. Ne upoštevate določenih pravil, ki so lahko za vas zelo pomembna.

DVOJČKA – Pred vami je nekaj manjših preizkušenj, ki vam ne bodo pisane na kožo. Marsikaj bo odvisno predvsem od vašega obnašanja.

RAK – Zadnje čase se prepogosto obtožujete za stvari, ki niso v vaši domeni. Preveč pozornosti namenjate tistemu, kar vam jemlje energijo.

LEV – Preštejte vse razloge za in proti glede zadeve, povezane s financami. Nazadnje boste zadovoljni, da ste bili dovolj pozorni in niste ničesar spregledali.

DEVICA – Danes vas bo razjezil nekdo, s katerim imate še nekaj nerazčiščenega, kar vas vse bolj obremenjuje. V odnosih bodite popustljivejši.

TEHTNICA – Razmere se hitro spreminjajo, zato ne sklepajte na osnovi prvega občutka. Vedite, da danes nimate dovolj argumentov, da bi se nekomu postavili po robu.

ŠKORPIJON – Ne glede na svojo samostojnost boste danes posegli po pomoči prijateljev. Situacija je zapletena, a vam bo uspelo uskladiti vse elemente.

STRELEC – Zgovorni boste, morda celo preveč za nekoga, ki je umirjen. Z nekom, ki vam je posebno pri srcu, boste danes spregovorili o čustvih.

KOZOROG – Odlično se počutite, čeprav se nekaj dogaja čisto v drugi smeri, kot ste predvidevali. Zadovoljni boste, ker lahko načrtujete spremembe.

VODNAR – Vse poteka prehitro za vaš tempo. Sicer že nekaj časa hrepenite po spremembah, še posebno če razmišljate tudi o ljubezenskem področju.

RIBI – Nikakor se ne morete sprostiti in v miru načrtovati določenih zadev. Nekomu ne zaupate dovolj, da bi se umirili in prenehali delati proti sebi.