Pokukajte v galaksije

Horoskop za soboto, 18. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
18. 12. 2021, 07.20
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Tibor Golob
Andreja Novak

Oven

Želeli se boste pogovoriti o domačih zadevah, da uredite vse potrebno, a bližnji ne bodo sodelujoči. Zato boste naredili večino samostojno, kar vas bo dobro sprostilo.

Bik
Želeli boste stvari spraviti v red, zato se boste usmerili v spremembe, ki si jih želite. Odlično vam bo uspelo in še to v zelo kratkem času, tako da boste zadovoljni s sabo.

Dvojčka
Želeli boste vpeljati spremembe doma, pa ne boste zbrali dovolj moči za pogovore. Zato boste vse dobro pripravili in s konkretnimi predlogi počakali na primeren čas.

Rak
Želeli boste vsem ugoditi in pri tem vam bo uspelo najbolj to, da boste zapravili veliko časa za nič. Zmedeni boste in iskali rešitve za nekaj, kar sploh ni pomembno.

Lev
Radi se boste družili z bližnjimi sosedi. Lahko, da se boste dogovorili za skupno praznovanje, kjer boste poskrbeli za večji del organizacije in zabave. Srečni boste.

Devica
Trmasti boste v željah in urejevanju konkretnih stvari. Prisluhnili boste le najbolj nenavadnim idejam, a zanemarili stare želje svojih domačih, ki bodo malo užaljeni.

Tehtnica
Čutili boste strah ob približajočih se praznikih in se boste želeli izogniti nekaterim srečanjem. Ne boste vedeli točno, kaj lahko pričakujete in to vas bo bremenilo.

Škorpijon
Na plano bodo prišla skrita čustva in hrepenenja, ki ste jih že dolgo nazaj zatrli v sebi. To vam bo dalo misliti in vas sočasno sprostilo, da boste lažje sprejeli dobre novosti.

Strelec
Dobro počutje vas bo na polno aktiviralo, da se boste bolj sproščeno lotili vsega, kar ste si zadali. Doma vam bo dolgčas, zato boste iskali družbo, ki bi vam pomagala.

Kozorog
Ljubezen vas bo začela prebujati v novo realnost, če se boste otresli strahov in si dovolili čutiti vse lepo. Skozi sprostitev boste doživeli prava spoznanja, ki jim sledite.

Vodnar
Do sebe boste preveč strogi in do drugih popustljivi. Ne jezite se potem, če si še sami ne posvetite dovolj časa. Pojdite med prijatelje ter se poveselite kot v starih časih.

Ribi
Veselili se boste svojih načrtov, ki pa jih vraževerno ne boste želeli deliti z nikomer, dokler ne bo vse jasno in se bo začela realizacija. Dinamični in zadovoljni boste.