Napoved

Horoskop za nedeljo, 14. novembra

Andreja Novak / 090 77 85
14. 11. 2021, 07.31
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Usoda vas bo vodila skozi čustva in instinkt, na kar boste ponosni. A ker se bliža polna luna in lunin mrk, se lahko zgodi, da izgubite čustveno ozadje, ki vam je zaščita.  

Bik  
Želeli si boste privoščiti čas zase in se posvetiti kreativnosti, počivanju ter drugim stvarem. A lahko, da iz tega načrtovanja ne bo nič, saj bodo prevladale želje drugih.  

Dvojčka  
Čustveno boste razcepljeni med pričakovanim načinom življenja in tem, kar vas veliko bolj veseli. Počakajte še mesec dni, preden se zares odločite o vsem.  

Rak  
Kreativni, sproščeti in sočasno boste zapeljivi, kar vas bo zmedlo in boste pozabili, kaj želite. Zato se raje osredotočite na materialne dobrine, ki vam jih življenje nudi.  

Lev  
Strast vas bo prevzela in ne boste mogli več poslušati izgovorov, zato se boste hitro odločili za spremembe, saj se boste bali, da bi povedali vse, kar vam leži na srcu.  

Devica   
Želeli boste naredili vse stvari naenkrat, zato boste spremljali priložnosti in čakali na pravi trenutek. Pazljivo, da si z besedami ne uničite vsega, za kar ste leta garali.  

Tehtnica  
Sistematično se boste lotili urejevanja doma, kar vam bo v veliko veselje. Še najraje boste razmišljali o vseh idejah in si vzeli dovolj časa, da jih dodobra naštudirate.  

Škorpijon  
Navzven boste umirjeni in stabilni, a navznoter vse prej kot to. Ker ne boste želeli kazati svojo občutljivost, se ne boste izpostavljali, temveč si določili mejo druženja.

Strelec    
Dobili boste priložnosti za povečanje vašega obilja. A ni nujno, da jih boste sprejeli, saj se vam bodo prioritete spremenile in boste želeli samo več nežnosti in ljubezni.  

Kozorog  
Ne glede na vse, boste v ospredju. Pokažite svojo novo podobo in se ne skrivajte za starimi zgodbami in čustvi, ki niso več aktualna. Možnosti za spremembe so odprte.  

Vodnar  
Postavili si boste prioritete, a boste preveč nestrpni, da bi lahko tako mirovali, kot ste obljubili bližnjim.  Le s težavo boste opustili kontrolo nad vam pomembnimi stvarmi.

Ribi  
Odlično delo boste opravili in zaradi sproščenih čustev in miru dobili še večji vpliv v poslu. A bodite pozorni, da ga tudi ne pokurite prehitro s slabim obnašanjem.