Astro

Osupljivo! Kristali so živa bitja, ki v sebi nosijo lastno zavest

Tanaaz, sn
6. 10. 2021, 16.08
Posodobljeno: 6. 10. 2021, 23.00
Deli članek:

Vsak ljubitelj kristalov ali tisti, ki jih uporablja kot orodje, vam bo potrdil: kristali imajo svoj tip zavesti, svoj um. Čeprav stopnja zavesti kristalov ni blizu ravni povprečnega človeka, vseeno obstaja.

Dreamstime
Kamni, ki so primerni za delovno sobo, niso za v spalnico.

Kristali s svojo zavestjo živijo svoje življenje, v katerem počnejo marsikaj zanimivega.
Po svojih zdravilnih sposobnostih so kristali znani že iz zgodovine, lahko pa celo komunicirajo in na svoj način prenašajo sporočila.

KOMUNIKACIJA
Poznavalci kristalov ta proces opišejo zelo preprosto: kristali so kot shranjevalne naprave in hranijo informacije, ki jih lahko posredujejo uporabniku. Po delu z določenim kristalom boste zato morda ugotovili, da ste z njegovo pomočjo pridobili nove vpoglede ali prejeli informacije, za katere ste ga prosili in jih v danem trenutku najbolj potrebujete.
Eden od najbolj preprostih načinov, kako uporabljati kristale za komunikacijo, je uporaba nihala. Kristal obesimo na konec verižice ali vrvice in z njim potujemo prek telesa, da poiščemo območja napetosti, bolečine in zastale energije. Kjer kristal na nihalu najbolj močno zaniha, tam je najbolj potrebno zdravljenje.
Kristalna nihala lahko popeljete tudi prek zemljevida, da poiščete stvari, ljudi ali pa popolno destinacijo za potovanje.
Za vodenje lahko postavljate vse vrste vprašanj, ki zahtevajo odgovor da ali ne, in kristal na nihalu vam bo odgovoril pritrdilno ali nikalno.

POPOTOVANJA
Znane so zgodbe ljudi, ki so izgubili kristale, pa so se ti po nekaj mesecih ali letih na lepem spet pojavili!
Kristale privlačijo določena mesta in ljudje – kot da bi imeli sposobnost priti tja, kamor želijo. Morda ste to doživeli tudi sami oziroma ste bili pripravljeni kupiti kristal ali ga podariti nekomu.
Ločitev od kristala ali izguba je lahko težka, toda ko pride čas, da kristal odide, se res zdi, da ima svoj um.
Pričevanje: »Pred leti sem prijateljici v Avstralijo poslala kristal, a ko je odprla ovojnico, je bila v njej le vizitka z mojim posvetilom. Do danes še vedno nimam pojma, kje je ta kristal, ampak mislim, da kamorkoli je šel, je verjetno tam, kjer mora biti.«

SPREMINJANJE BARV
Pričevanje: »Ko je moja sestra umrla, sem si kupila čudovit kos apofilita. Bil je popolnoma čistih barv in me je prav zato pritegnil. Očistila sem ga in in položila poleg blazine na postelji. Po nekaj nočeh spanja ob njem sem opazila, da je začel razvijati rjave lise. Sprva sem mislila, da se je zaprašil, a ni bilo tako …«
Tudi raziskave kristalov potrjujejo, da lahko ti spremenijo barvo, odvisno od energije osebe, ki jih uporablja. Rjave lise tako predstavljajo gosto energijo, ki se prenaša v kristal kot del procesa zdravljenja. V opisanem primeru je kristal pomagal ozdraviti in očistiti žalovanje.
Kristali lahko postanejo tudi svetlejši, temnejši ali razvijejo mavrice, spet odvisno od energije osebe, ki jih uporablja.

ODPIRANJE PORTALOV
Pričevanje: »Nekoč sem prejel kristal, ki ga je uporabljal prijatelj, ki je psihični medij. Zdelo se mu je, da je s kristalom končal, da ga ne potrebuje več, in ga je podaril meni. Tisto noč sem kristal dal ob posteljo in sanjal izjemno čudne sanje! Potoval sem skozi različne dimenzije, srečeval različna božanska bitja … Ko sem se zjutraj zbudil, sem spoznal, da sem kristal pozabil očistiti in je verjetno še imel svojo energijo. Povprašal sem prijatelja, s kakšnim namenom je kristal uporabljal, in potrdil mi je, da ga je uporabljal kot portal za dostop do višjih dimenzij.«

dk
Nikola Tesla

Nikola Tesla: »V kristalu so jasni dokazi o obstoju oblikovalnega življenjskega načela, in čeprav ne moremo razumeti življenja kristala, je vseeno živo bitje.«