Astro

Andreja Novak: Celo predrznost, ne le sanjarjenje, se obeta

Andreja Novak
1. 10. 2021, 09.09
Posodobljeno: 1. 10. 2021, 09.14
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 1. do 7. oktobra 2021.

Osebni arhiv
andreja anovak

Čustveno pestro obdobje se obeta. Ne glede na to, da je Merkur še vedno v retrogradni fazi, pa to ne pomeni, da se nič ne dogaja. Sprostitve v odnosih se bodo zgodile namreč zaradi mlaja v sredo in ljubezen bo doživela možno prenovo. To bo spodbudila še Venera, ki bo v četrtek prešla v znamenje strelca. Do takrat vas bo še navdahnila za kakšno strastno sanjarjenje ali predrznost v smeri strasti, od četrtka dalje pa bo ogenj strasti odprto aktiviran in bodo možnosti za spremembe v odnosih toliko večje.

Petek, 1. 10.
Dinamično dogajanje bo tako v poslu kot ljubezni, zato ne pretiravajte ne z obljubami in ne s časom, ki ga komerkoli posvečate, razen tistemu, kar želite, da se krepi v vašem življenju. Danes lahko, da boste čutili, kako vsi želijo nekaj od vas, zato se zavedajte, da je pomembno, da sami določite, kam boste vi poklonili svoj čas in energijo, tisto se bo močno krepilo in potenciralo za prihodnost.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, tehtnice, škorpijoni, strelci in vodnarji.

Sobota, 2. 10.
Strast se bo prebijala na plano skozi dan in ne boste si mogli pomagati, da vas ne bo vleklo k simpatiji ali partnerju. Skozi dotike in druženje boste sprostili nekatere stare strahove in zatajena čustva, ki so vam blokirala globljo sprostitev v ljubezni. Samski se odprite čutenju ter se lotite dneva na polno, naj vas zares zagrabi življenje.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Nedelja, 3. 10.
Pestra noč je verjetno za vami, saj so se sproščala podzavestna hrepenenja, ki vam lahko zaznamujejo tudi dan. imeli boste možnost spoznati nekatere svoje omejitve ter urediti čustva, tudi sanjarjenja in hrepenenja v smiselno obliko, da vas vse to ne bo bremenilo. Ljubezen vam bo odpirala možnosti, na vas pa je, da zberete pogum in sledite. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device in ribe.

Ponedeljek, 4. 10.
Optimističen dan, še posebej za ponedeljek. Sreča vam bo sledila in le s težavo se boste umirili. Lahko, da se bodo v vas aktivirali večji načrti in spodbuda iz okolja bo prišla še pravi čas, da se boste hitro odzvali k sodelovanju in začeli uresničevati že dolgo načrtovane sanje. Ne glede na odzive okolja boste zadovoljni s sabo in svojimi dosežki. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, strelci in ribe.

Torek, 5. 10.
Predpriprave na sredin mlaj so danes. Zaključite katerokoli stvar ali pospravite dom, vsaj JZ del stanovanja, saj je jutri mlaj v tehtnici, kar bo odprlo možnosti nove ljubezni ali okrepitev partnerskega odnosa. Dopoldne boste dobro razpoloženi in delovni, zato izkoristite čas za realizacijo stvari, ki jih lahko še danes naredite. Popoldne se boste radi posvetili druženju, saj Luna že pride v znamenje družabne tehtnice. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, device, tehtnice in škorpijoni.

Sreda, 6. 10.
Dopoldne boste še precej delovni in usmerjeni v rezultate, malo po 13 uri pa se dovrši mlaj v tehtnici, kar povzroči upad energije, zato se popoldne ne obremenjujte, če vam stvari ne bodo šle več tako od rok. Posvetite se raje počitku, prenovi telesa ali druženju za veselje. Čas za počitek in sprostitev je potreben in idealen čas za to je prav mlaj. Tako boste že jutri dobro sodelovali z rastočo luno, ki bo podprla vse, kar si novega želite aktivirati, še posebej na področju lepote, kreativnosti ali odnosov.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, tehtnice in vodnarji.

Četrtek, 7. 10.
Dopoldne boste še malo zaspani in neuigrani, kot da še potrebujete malo časa zase. A kar kmalu po 13 uri bo Venera prestopila v znamenje strelca in ne samo osvobodila pritiske na globlja čustva, temveč vas tudi odprla za iskrice strasti, flirtanje ter okrepila voljo do življenja, zabave, potovanj, pa tudi tujine. Kar naenkrat se vam bodo stvari zazdele dostopne in mogoče ter ne boste več cincali, kaj bi naredili. Ljubezen bo našla novo vlogo v vašem življenju, kar bo takoj okrepila še Luna, ki malo pred polpeto popoldne vstopi v znamenje škorpijona. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, škorpijoni in strelci.