Astro

V sanjah dobivate sporočila - naučite se jih tudi prebrati

H. Emmerson, sn
30. 9. 2021, 12.57
Posodobljeno: 30. 9. 2021, 13.07
Deli članek:

Ste se že kdaj prebudili iz sanj in sami pri sebi točno vedeli, da je šlo za sporočilne sanje, vendar si niste znali razložiti pomena sporočila?

dreamstime
samorog

Morda ste celo takoj zatem, ko ste vstali, po spletu iskali prispevke razlagalcev sanj, da bi dobili jasnejši vpogled v svoje nočne dogodivščine. In navsezadnje vseeno ostali radovedni, morda še malček bolj zmedeni, kot ste bili pred začetkom iskanja.

Kaj pa če bi vam povedali, da sanjate v svojem osebnem in edinstvenem sanjskem jeziku in vam zato iskanje po spletu radovednosti ne more potešiti? Res je, sanjate v svojem jeziku sanj, ki je za vas poseben.

OSEBNE IZKUŠNJE
In zakaj ima vsakdo svoj osebni sanjski jezik? To je zato, ker imamo vsak svoje osebne izkušnje z različnimi simboli, živalmi, ljudmi, kraji in stvarmi.
Vzemimo za primer psa. Če ste nekdo, ki je imel v preteklosti s psom travmatično izkušnjo, pojav psa v sanjah morda ni pozitivna povezava. Nekdo, ki je ljubitelj psov, pa bi morda imel pozitivno povezavo, če bi se pes pojavil v njegovih sanjah.
Torej, ko poskušate dekodirati svoje sanje pri spletnem iskanju, je naravno, da se vam najpogosteje zdi, da tisto, kar ste odkrili, ne resonira z vami.

UČENJE JEZIKA
Naše sanje so tako dinamične, da moramo gledati dlje od simbolov, ki se nam v njih pojavljajo. Pomembno je upoštevati občutke in čustva, ki so prisotni v naših sanjah.
Kakšna je bila celotna energija sanj? Kaj ste poskušali narediti? Tovrstna vprašanja namigujejo, kaj bi lahko pomenilo določeno dogajanje v vaših sanjah.
Zelo redko je v sanjah ena stvar ali simbol sporočilo. Sporočilo je kombinacija vseh stvari, ki jih doživljate v sanjah.
Za razumevanje sanj je pomembno, da se naučite svojega jezika sanj.
Dobesedno je kot učenje novega jezika. Potrebuje potrpljenje, čas in prakso. Ker pa je to za vas osebno in je povezano z združenji, ki jih že imate, se bo učenje naravno razvilo, ko si vzamete čas.
Ko se naučite svojega sanjskega jezika, postane dekodiranje sanj lažje.
Vsako noč, ko zaspimo in vstopimo v svet sanj, izkoriščamo univerzalno modrost in izvorno energijo. In ko se zavestno začnete prepuščati vodstvu svojih duhovnih vodnikov, višjega jaza in neskončne modrosti, lahko začnete lažje usklajevati svoje budno življenje s tistim, kar želite ustvariti.

PRAKTIČNA VAJA
Učenje vašega osebnega sanjskega jezika je močno in spreminja življenje na bolje, zato vam predstavljamo vajo, s katero lahko odklenete svoj sanjski jezik.
Ko se zjutraj zbudite in se spomnite sanj, se ne premikajte, ostanite pri miru in zaprite oči. Ostanite v intuitivnem prostoru med sanjskim svetom in budnim življenjem.
Vedno znova se spominjajte in ponavljajte svoje sanje. Zaprosite svojo intuicijo, da vas vodi do simbolov (ljudi, krajev, živali ali stvari), na katere morate biti pozorni.
Ko ugotovite, na kaj iz svojih sanj morate biti pozorni, vprašajte svojo intuicijo:
»Kaj mi pomeni X?«
»Kako sem se počutil ob X v sanjah?«
»Kako je lahko X odraz nečesa v mojem budnem življenju?«
Dovolite svoji intuiciji, da odgovori in vas vodi. Potrudite se tudi, da odgovorov ne presojate, temveč da ste čim bolj odprti za sprejemanje tistega, kar želi vaš višji jaz deliti z vami.
Vadite opisano prakso iz meditativnega in intuitivnega stanja in se potrudite, da ne boste v mislih in razmišljanju vašega ega, saj gre za prakso, ki poteka med vami in vašo dušo.