Astro

Voda ni enaka vodi - naj naša ne bo strup, ampak zdravilo

Danica Lončarič, NLP coach
29. 9. 2021, 14.14
Posodobljeno: 29. 9. 2021, 14.38
Deli članek:

Znano je, da voda ni le nekaj, kar nas hidrira, spere umazanijo z nas in naših oblačil ter zalije vrt, ampak je živ element. Manj znano pa je, da ima voda spomin.

dreamstime
pitje vode

Narava nam že od nekdaj prikazuje moč vode skozi deževna neurja, poplave, oblake, valove in ne nazadnje prek strel, ob katerih se iz vodnih kapljic oblakov sprostijo ogromne količine električne energije.
Vendar je znanost želela izvedeti več, kot nam ponuja narava s svojim izražanjem, zato je leta 1995 japonski raziskovalec dr. Masaru Emoto izvedel več raziskav, kako se voda odziva na zunanje vplive, zakaj se spreminja, kaj lahko poleg temperaturnih dejavnikov spremeni njeno stanje.
Raziskavo je posvetil energijsko-vibracijskim spremembam ter spremljal in opazoval fizično strukturo spremembe vode v zamrznjenem stanju. Rezultati so bili osupljivi. Iz enakih vzorcev vode, vzetih v enakih pogojih, vendar z različnimi interakcijami, ki so lahko človeške ali tehnološke (besede, glasba, izreki, mobilni telefoni ...), so se v vodi shranile različne informacije.
Zamrznjeni ledeni kristali iz enake vode, zajete iz enakih virov in zamrznjene pod enakimi pogoji, so se popolnoma razlikovali. Ugotovil je, da je tista voda, ki je bila obdana s prijetno glasbo, lepimi mislimi ali ljubeznijo, ustvarila čudovite vzorce kristalov; bili so kot snežinka. Medtem ko je voda, ki je bila obdana z mobilnimi telefoni, položena v mikrovalovno pečico, izpostavljena neprijetnim zvokom in sovražnim besedam ali jezi, ustvarila razmazane in neprepoznavne kristale.
Kristali vode so se dejansko spreminjali zaradi čustev, ki so jim jih namenjali raziskovalci.

POMEMBNE INFORMACIJE
Voda je torej informacijsko zakodirana energija v svojem osnovnem stanju. Ko jo izpostavimo različnim informacijskim poljem, pa se spremeni njena informacijska zgradba in nastanejo razlike.
Zelo močan vpliv na njeno popačeno sliko ima mobilni telefon. Če jo grejete v mikrovalovni pečici, vas vabim, da globoko premislite, kakšno negativno energijo zapisujete v svojo vodo. Enako je z negativnimi mislimi, jezo, sovraštvom; če v jezi pijete vodo, se bo njena informacija razlila po celem vašem telesu.
Zato je pomembno, da že ob točenju vode namenjate pozitivna čustva, hvaležnost, ljubezen. Pomemben je resničen namen, ki ga usmerite proti vodi, in njeno informacijsko polje se bo spremenilo. Namen mora biti iskren in iz srca, brez dvomov o vodi in njeni energiji.

IZ VODE SI USTVARJAJTE ZDRAVILO
Kako si lahko pomagate, da bo voda zdravilo, in ne strup?
Se vam dogajajo neprijetne stvari v življenju, ki so prihajale ena za drugo, in ste mislili, da je to naključje? Ali pa srečujete prijatelje, ki jih leta niste videli, ravno v obdobju, ko ste mislili nanje?
Ste pomislili, zakaj je v cerkvah voda in nas duhovniki blagoslovijo z njo? Zakaj imajo vse vere sveto vodo?
Molitev v vseh verah in vseh jezikih je z močjo frekvence osem HZ, ki se ujema s frekvenco zemeljskega magnetnega polja. Vera tega ni izumila, temveč je samo našla nekaj, kar je na zemlji od samega začetka. Zato je ljubeča molitev enaka namenu, ki prihaja iz srca, namenjena je vodi in zelo mogočna.
Nič ni naključje, vse prikličemo sami s svojimi vibracijami, in ker je voda močan element, je tudi prenos informacije tako uspešen.
Predlogi, kako lahko uporabimo moč vode:
Kozarec vode s sporočilom
Natočite si kozarec vode ali steklenico, pod njo pa postavite sporočilo, kot je »srečen sem«, »ljubim se«, »spoštujem se« … Če si želite shujšati, lahko na listek napišete »sit sem«. Pustite namenu, da se zapiše v vodo, in uživajte v vsakem požirku.
Prelivanje kozarca
Vzemite dva kozarca. V natočenem naj bo vaše trenutno stanje, v praznem pa naj bo vaš namen oziroma želja, kakšni želite postati – na primer »želim si samozavesti«. Pretočite svoje staro stanje v novo, počakajte in medtem namenjajte vibracije v to, da ste zdaj samozavestni, in spijte vodo. Pretakanje vode iz kozarca lahko uporabite za zelo različne stvari, želje ali vrednote. Le iskreni bodite do sebe, da so to vaše želje, in ne plod nezavedne sugestije koga drugega.
Tuširanje
Odpravite se pod tuš, pred tem pa namenite vodi prošnjo, da bo z vas odplaknila vse skrbi, slabe misli ali slabo počutje. Začutite vsako kapljico, ki pade na vas, in sprejmite pomoč vode.
Kopanje v zelo hladni vodi
Kolikor je ta izkušnja neprijetna, toliko bolj gre za zelo močno zdravilo za veliko bolezni. Predvsem namakanje v ledeno mrzli vodi je daleč najboljši stik, ki ga lahko imate sami s seboj.
Dovolite si, da vam energijska informacija vode pomaga. Verjemite v to in namenite iz srca resnično iskren namen. 

Zapomnite si: paranormalno je nenormalno samo za tiste, ki ne želijo verjeti tistemu, kar je že dokazano, da je normalno.