Astro

Preizkusite ga: tako nihalo postane vaš najboljši prijatelj

Marjetka Jeršek, energijska raziskovalka
28. 9. 2021, 13.43
Posodobljeno: 28. 9. 2021, 13.43
Deli članek:

V moč nihala lahko verjamemo ali ne, vendar obstajajo resnice, ki jih ni mogoče spregledati. Radiestezija ni priznana veja znanosti, a so njeni rezultati osupljivi.

Profimedia
Vsakokrat se nihalu za odgovore prijazno in iskreno zahvalite.

Nepredvidljivo nihalo daje odgovore na vsa vprašanja.
Predstavljamo vam navodila, kako si sami ustvarimo zvestega in modrega spremljevalca.

Za nihalo lahko uporabimo prstan na vrvici, obesek z ogrlice ali pa za ta namen izdelano nihalo. Najprej ga energetsko očistimo. Izpiramo ga pod hladno tekočo vodo, in ko ga očistimo slabih energij, se povezujemo z njim tako, da ga nekaj časa nosimo ves čas s seboj in spimo z njim pod blazino.

DOGOVOR
Preden začnemo komunicirati z njim, se umirimo in sprostimo, potem pa ga primemo z levo roko, ki jo položimo na srčni center in izrečemo prošnjo, da bi bili čisti, pošteni, odprti, sproščeni, iskreni in brez pričakovanj.
Nato sedemo za mizo in se z nihalom dogovorimo o načinu odgovorov, kako se bo zanihalo ali zavrtelo, če bo odgovor na zastavljeno vprašanje »da«, in kako, če bo odgovor »ne«.

POGOVOR
Zatem začnemo spraševati. Nihalo primemo v desno roko, levo dlan pa plosko položimo na mizo ali drugo trdno podlago za prizemljitev. Vrvica nihala naj počiva v desni dlani, kjer predstavlja neke vrste anteno. Nihalo naj visi približno za ped pod dlanjo in naj se ne dotika mizne ploskve. Najprej vprašamo, ali lahko radiesteziramo tukaj in zdaj. Če je odgovor pritrdilen, s spraševanjem nadaljujemo.
Če se nihalo noče premakniti, pomeni, da še nismo zreli za ta odgovor ali pa da sami podzavestno blokiramo pretok energije. Tedaj nehamo spraševati in se tega lotimo drugič.

Vsakokrat, ko nihalo odgovori, pa se mu za odgovore prijazno in iskreno zahvalite.

OBRED
Komunikacija z nihalom pomeni povezavo z našo podzavestjo. Naši miselni vzorci lahko zavirajo pretok energije in povzročijo, da dobimo netočne odgovore, ali pa da se nihalo preprosto noče premakniti z mrtve točke.
Spraševanje z nihalom je čudovit obred, ki nam pomaga razvijati skrite sposobnosti in raziskovati notranji svet.

OPOZORILO

Če nihalo ne da odgovora, je možno, da smo si za delo z njim izbrali napačen kraj. V vsakem prostoru namreč obstaja tako imenovani mrtvi kot, ozemlje elementala prostora, kjer nihalo ne deluje.