Astro

Je vaša duša z Zemlje? 25% jih namreč ni ...

Aleksandra Winkler Drole
10. 7. 2021, 13.13
Posodobljeno: 11. 7. 2021, 22.17
Deli članek:

Začetek, rojstvo … Otroštvo nas v marsičem zaznamuje in pusti svoj pečat. V karmični diagnostiki zato ne le zgodnjim letom življenja, temveč začetku – izvoru našega dušnega potovanja posvečamo veliko pozornosti.

profimedia
duša

V »knjižnici« na metafizični ravni obstajajo »knjige«, kjer vsaka duša piše svoj roman – svojo dušno zgodbo; beleži vse, kar je doživela, kot tudi namere, zaobljube in hrepenenja, ki jih je in jih še vedno ustvarja.
Tako lahko v regresiji ali na popolnoma nehipnotičen način dostopamo do te baze podatkov za vsako dušo posebej. Vsaka duša pa je večna, vedno znova se rodi v nova okolja, družine, menja spol … se reinkarnira – utelesi v novo telo.

SKUPNO DUŠAM NA ZEMLJI
Vsem dušam na Zemlji je skupno učenje skozi raznolikost in svobodno izbiro med učenjem skozi Luč, ki predstavlja konstruktivno silo, božansko kreacijo, ljubezen in radost ter temo, ki predstavlja destruktivno silo, stagnacijo, trpljenje in uničenje.
Posledično na tej Zemlji doživljamo Raj ali Pekel (ali pa nekaj vmes); pomembne so odločitve skozi mnoga življenja in to, kar doživljamo tukaj in zdaj, je rezultat nekdanjih delovanj – akcij oziroma karme.
Tu poteka proces učenja v združevanjih harmonije dveh polov, kot sta: dan in noč, moški in ženska, materialni in duhovni princip … Sprejemamo odločitve skozi svobodno voljo, ki temelji na slabi ali dobri izbiri, nevednosti ali znanju. Učimo se skozi radost in užitek ali pa skozi pomanjkanje in trpljenje. Torej dva pola v enem svetu: temno (destruktivno) in svetlo (konstruktivno) nas zaznamujeta, in tu je naša svoboda pri izbiri.

DUŠNA SKUPINA ZEMLJA
Večina duš, ki so tu inkarnirane, je zemeljskih duš. Največ zemeljskih duš najdemo v državah v razvoju, kjer je primarna in osnovna potreba preživeti.
Morda so duše Zemlja obstajale kot esence duš v drugih oblikah že tisoče let, toda prihod na Zemljo je za te duše prva izkušnja inkarnacije v človeški obliki.
Njihova duša je bila ustvarjena za življenje tu, na Zemlji, kjer se je tudi pričela njihova prva inkarnacija.
Namen zemeljskih duš je poenotenje telesa, uma in duha, in to v praksi predstaviti svetu oziroma drugim dušam. Tukaj so, da predstavijo življenje v štiridimenzionalni resničnosti. Običajno zemeljske duše niso bile inkarnirane v kateremkoli drugem ozvezdju. Zemlja je njihov domač teren. Tu je plodna zemlja in najprimernejši prostor za kreacijo in doživljanje sebe skozi fizično izkušnjo. Predanost kmetijstvu in pridelavi hrane, ki so plodovi – darila matere narave, ki je posledica sodelovanja človeka ob menjavi naravnih ciklov, kar je osnovnega pomena za obstoj človeštva.
To so prizemljene – zemeljske duše, so praktični posamezniki, ki se počutijo zelo »domače v svoji fizični izkušnji«. Imajo praktične roke za delo v svoji stroki in telo jim z močno konstrukcijo dobro služi. Tu so, da sejejo življenje in dajejo vsemu živemu svoj kreativni potencial.
Najbolj jih motivira fizična izkušnja: telesno gibanje, šport in rekreacija, pridelava, priprava in prodaja hrane, botanika in biologija, okoljevarstveni izzivi, šport, potovanja in logistika, kot tudi poklici, povezani z osnovnimi človeškimi potrebami za preživetje, kot je zdravstvena oskrba in nega.
Zemeljske duše zanima vse, kar je tesno povezano s planetom Zemlja, kot so geografija, arheologija, geologija in meteorologija. Zemeljske duše niso le kmetje, temveč mnogi učitelji in znanstveniki, ki proučujejo vse, kar je povezano z naravo in naravnimi pojavi.
Zemeljske duše imajo zelo močan družinski duh, razvit občutek pripadnosti določeni skupnosti ali skupini (domoljubni duh). Vključujejo se v razna interesna društva, kot so taborniki, športni klubi, gasilska društva in podobno. Veliko jim pomenijo odnosi, zlasti družinske vezi. Bolj kot nekatere »zvezdne duše« si želijo potomce in običajno imajo več kot enega otroka.

NJIHOV PRIMARNI NAMEN
Zemeljske duše so tu, da ustvarjajo in ohranjajo ravnovesje. Okusiti oblike življenja z vsemi svojimi čuti, vključno s šestim čutom – intuicijo, ki je kot most med človekom in Virom – kreatorjem.
Razviti globoko zavedanje o tem, kako vplivajo njihova dejanja na druge duše in na planet. Učijo se zavedanja o vplivu svojih občutkov, misli, želja, prepričanja, vrednot in namer na druge ljudi. In obratno: kako vse notranje doživljanje in delovanje drugih vpliva na njih same.
Motivirata jih udobje in varnost. To pa je tudi njihov primarni cilj!
Da se na Zemlji resnično počutijo doma, opazimo, saj je njihov odnos do planeta Zemlja zelo močan. Zanimajo jih zdravilne zemeljske energije, zavedajo se ekoloških težav. Prav tako imajo močan odnos z naravo – »biti zunaj« jim predstavlja ravnovesje, kar je zanje zelo pomembno. Njihova glavna naloga je vzpostaviti ponovno ravnovesje. Vrniti mati zemljo in njene prebivalce, kot tudi živali in rastline v stanju, kot je bilo prvotno zasnovano.

ZVEZDNE IN GALAKTIČNE DUŠE

Pa si poglejmo še lastnosti 25 odstotkov duš na Zemlji, ki so večinoma iz skupine zvezdne ali galaktične duše. Njihova skupna značilnost je, da so nepraktični v svoji fizični izkušnji, neprizemljeni ali intuitivno zaznavajo, da Zemlja ni njihov pravi dom. Počutijo se nerazumljene, osamljene, s tihim notranjim hrepenečim domotožjem po drugačnem svetu. 

Pestrost različnih dušnih skupin na Zemlji nam nudi priložnost za učenje ob medsebojnem sodelovanju in upoštevanju razlik.