Astro

Andreja Novak: politika končno ne bo več glavna tema življenja

Andreja Novak
11. 2. 2021, 23.50
Posodobljeno: 11. 2. 2021, 23.56
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 12. do 18. februarja 2021: obeta se verjetno najbolj dolg teden, saj se bo zdelo, da se je čas kar ustavil.

Osebni arhiv
Andreja Novak

Na srečo se bosta Mars in Venera spogledovala – no, točno rečeno, bo Venera na vsak način želela ujeti Marsa (kar ji na koncu tudi uspe, a ne še ta teden). To vse bo spodbujalo prebujanje seksualnih energij, življenjske energije in politika ne bo več glavna tema življenja. Spremembe bodo prinesle občutek svobode, ki pa še ne bo dokončen, a dal bo voljo za spremembe, ki jih boste začeli izvajati korak za korakom, saj si ne boste želeli, da se vam ponovijo dnevi preteklega leta.

Petek, 12. 2.
Že zjutraj vstopi Luna v sanjavo znamenje rib, kar vam lahko okrepi intuicijo in doda domišljijo, lahko pa vas odmakne od današnjih načrtov, saj vam bo zmanjkalo notranjega ognja. Sledite intuiciji in idejam, a nič hudega ni, če se sprostite in preložite kakšno aktivnost na prihodnji teden. Ne zanemarite svojega notranjega glasu in senzibilnosti ali pretirane občutljivosti, na katero vas bodo drugi opozorili. Ta vas bo vodila v spremembe in opuščanje preteklih navad, ki vam ne služijo več. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, raki, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sobota, 13. 2.
Močna kreativna spoznanja vas bodo lahko pretresla. Imeli boste možnost razmisliti o nekaterih svojih življenjskih navadah ter se pogovoriti z ljubljeno osebo. Če v vaši partnerski vezi ni več čutiti ljubezni, boste lahko spoznali razloge za to in še spremenili nekatere svoje razvade, ki motijo odnos. Rešitve bodo prišle hitro, instinktivno in sledite svojemu občutku. Ne zatirajte se, saj se vam lahko številne stvari danes obrnejo v dobro. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, biki, device, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Nedelja, 14. 2.
Valentinovo vam bo odprlo številne možnosti, če boste dovolili, da vas zajame optimizem. Čustva bodo sproščena in z lahkoto boste impresionirali vse, ki jih želite. Besede bodo imele večjo moč, zato ne dajajte obljub, ki jih zares ne mislite izpolniti. Strast bo tlela in magnetni privlak bo očiten. Priznajte si svojo ljubezen in ji dovolite, da se okrepi in zaživi. Sanjarite na veliko, naredite načrte za prihodnost, saj bodo danes imeli posebno moč. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, škorpijoni, strelci, kozorogi in ribe.

Ponedeljek, 15. 2.
Dinamičen dan z Luno v ovnu, ko se boste lotili vsega z veseljem in učinkovito. Optimistični boste v razmišljanju in tudi iskanju rešitev, a občutljivi za napake ali morebitno krivdo, ki jo bo okolje še okrepilo. Zvečer se boste sprostili in si dovolili sanjariti in tkati dobre načrte, ki vas bodo razveselili in vas spodbudili pri iskanju možnosti za realizacijo. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Torek, 16. 2.
Dobra energija delovanja vas bo hitro prebudila in usmerila v aktivnosti. Ideje vam bodo v tem obdobju res pokazale, kako se usmeriti konstruktivno na načrte in sodelovati z življenjem na pozitiven način. Zato izkoristite to podporo narave in planetov ter razmišljajte o vsem, kar bi radi uredili, zgradili, popravili in si dajte duška z vsemi mogočimi idejami, ki jih seveda pišite. Lahko, da vas bo strast k temu spodbujala, mogoče pa pri tem ovirala, zato previdno, saj Venera lovi Marsa in prižiga iskre strasti v vas in okoli vas. Na večer vas lahko presenetijo intenzivna čustva. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 17. 2.
Že zjutraj pride Luna v znamenje bika, kar vas bo upočasnilo in lahko, da bo vašo pozornost preusmerilo na hrano in uživanje. Lahko vas zagrabi lenobnost, ki se ji zoperstavite z dovolj tekočine in gibanjem v naravi. Sprostite kreativnost in razmišljajte o vsem, kar bi resnično in trajno želeli spremeniti. Sonce je na zadnjih stopinjah vodnarja, kar spodbuja vaše jasnovidne in jasnočutne zaznave. Pišite si opažanja in se ne ustavljajte pri vsaki ideji posebej, samo pišite in rišite vse, kar vam pride do vas. V zraku bo strast in flirtanje, ki vam bo dalo še dodatno misliti o vsem skupaj. Proti večeru lahko, da boste nemirni in eksplozivni, sprostite odvečno energijo s hladnim tušem. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 18. 2.
Strasten in optimističen dan in že dopoldne pride Sonce v znamenje rib. Ribe, vse najboljše! Čustva vas bodo pozitivno prevzela in čisto na novo boste pogledali nase in na življenje. Samski odprite se praktični ljubezni, ki vas bo obdajala. Ne sanjarite z zaprtimi očmi, temveč se odprite za doživljanje bližnjih in ljudi, s katerimi se vsak dan srečujete. Še vedno vam bo koristilo napisati si vse, tudi tiste najmanjše in najbolj čudne ideje. Zvečer in ponoči vas bo mamila strast in vam odvzemala spanje. Izogibajte pa se prepirom. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, levi, tehtnice, vodnarji in ribe.