Astro

Energijska napoved: manipulacijo lahko odpihnete le z iskrenostjo

Andreja Novak
21. 8. 2020, 10.06
Posodobljeno: 21. 8. 2020, 10.13
Deli članek:

Čustvena aktivacija se bo dogajala skozi ves teden in še posebej vikend bo poln ljubezni, pa tudi strasti.

dk
Ohranite toplino in lepoto

Ne boste se mogli izogniti sebi, lahko pa se izognete pritiskom okolice, če se začnete iskreno izražati in to sproti. Vse, kar obelodanite in je resnica, v tistem hipu odpihne manipulacijo in prikliče jasnost ter povezanost, ki začne graditi pravo skupnost. Ustvarjajo se nova področja sodelovanja, nove povezave z ljudmi, s katerimi se boste čutili čisto domače, pa čeprav jih boste mogoče šele spoznali. Iskrenost in jasna komunikacija naj vam bo vodilo teh dni.
Petek, 21. 8.
Polno napačnih informacij in neprimerne komunikacije bo, zato vse preverite večkrat, preden se kaj odločite. Ne verjemite ljudem na besedo, niti na prebrane stvari, temveč počakajte, da se vse umiri, saj bo potem bolj vidno, kaj je resnica in kaj so zakuhali sistemi za ustrahovanje. Ne negujte v sebi dvomov in strahov, temveč se začnite zavedati svoje moči.
Sobota, 22. 8.
Če ne boste vztrajali pri svojih dobrih odločitvah in boste popustili strahovom okolja, se lahko zgodi, da vam zmanjka veselja, optimizma za naprej. Če boste vztrajali, pa bodo rešitve znane že do 12. ure, ko se bo vsa napetost sprostila in se bo pokazalo, kaj je resnično optimalno za vas. Vsekakor sledite sebi in svoji resnici, če želite pridobivati na svoji moči za lastno življenje. Veseli boste, da ste vztrajali, saj bo nagrada velika in učna lekcija pozitivno rešena. Sonce popoldne preide v znamenje device – VSE NAJBOLJŠE! – kar bo zresnilo vzdušje in vas pripravilo na bolj sistematično delo.
Nedelja, 23. 8.
Mešani občutki dopoldneva bodo popoldne razkrili, kar vas podzavestno muči. Veliko dogajanja okoli vas bo sprožalo nenavadne reakcije, ki vam bodo dale misliti, če jih boste opazili. Če lahko, ne reagirajte na predvidevanja drugih, saj nimajo nobenega pravega ozadja za takšne sklepe, temveč vsak izhaja iz svoje preteklosti. Možnosti, da začnete se odmikati od karmičnih vzorcev in pritiska okolja so velike, izkoristite jih. Tako se boste naučili ne samo samostojnosti, temveč jasne poti in smisla vsega dosedanjega dela.
Ponedeljek, 24 . 8.
Ne prepustite se čustvom, ki vas bodo vodila v napačno smer, temveč voljo usmerite v sistematičnost, ustvarjanje reda ali novega sistema, ki ga potrebujete za prihajajoče obdobje. Če se boste počutili ujete ali utesnjene, preglejte, česa se bojite in razčistite vse, česar vas je strah. Samo tako boste lahko prišli na zeleno vejo in se nehali umikati stvarem, ki vam rušijo notranjo moč.
Torek, 25. 8.
Burno dopoldne se bo kmalu prevesilo v aktivnosti, ki vam bodo pogodu in lažje se boste sprostili ter začeli dobro sodelovati tudi v novo nastajajočih projektih in v novih odnosih. Bodite odprti za sodelovanje in se pogovarjajte o čemerkoli nanese beseda. Skozi pogovore boste prišli do skupnih točk in ciljev z zanimivimi ljudmi, kar vam bo dalo optimizma, pa tudi novih možnosti za naprej.
Sreda, 26. 8.
Zanimivi pogovori in odlične ideje vas bodo danes razveseljevale. Sodelujte v vsem kar se dogaja in odkrivajte svoja čustva, ki bodo pokazala, česa se najbolj veselite in kaj se skriva v vašem srcu. Čustveni boste za prave stvari in prave ljudi, kar bo vam največje odkritje, ko boste prepoznali, kaj vse se skriva v vas in kaj vam je zares pomembno. Strast bo začela kipeti iz vas in vse bolj polni boste veselja, idej in možnosti, ki se bodo kazale sredi vsega kaosa. Ne obremenjujte se, kam pelje ta pot, samo v vse vstopajte z iskrenostjo in pogumom.
Četrtek, 27. 8.
Izrazili boste svoja čustva in iskreno pokazali simpatiji ali partnerju, koliko vam pomeni. To bo ustvarilo novo vzdušje v vajinem odnosu, kar bo dobro vplivalo na prihodnja srečanja. Nekatere notranje strahove boste sicer potlačili, ker bodo preveč aktivirali globlja čustva, ki jih ne razumete v sebi. Ni še čas, da bi vse sprostili, zato dovolite, da se predajate dobrim energijam in izražanju svojega srca. Iskreni bodite v tem, kar čutite in ne, kar mislite. To bo opravilo največjo razliko v vaših odnosih.