Astro

Dvojčka Klobasa po Kmetiji to poletje zajemata z veliko žlico

Nejc Simšič
14. 8. 2020, 18.00
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 18.54
Deli članek:

Priljubljena dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sta lani postala zmagovalca napetega resničnostnega šova Kmetija in v žep pospravila 50.000 evrov nagrade, te dni uživata na zasluženih počitnicah. Simpatična Štajerca sta nam zaupala, kako živita danes in kakšni so njuni poletni načrti.

rz
jan in tilen klobasa

Vedno zabavna dvojčka Jan in Tilen Klobasa sta s simpatičnostjo, zabavnima osebnostma in dejstvom, da sta vedno pripravljena na številne vragolije, v trenutku osvojila gledalce resničnostnega šova Kmetija, kar jima je na koncu tudi prineslo zmago v finalni oddaji.

Danes, leto dni po končanem šovu, pravita, da bi izkušnjo takoj ponovila. »Kmetija je stvar lanskega leta in lahko rečeva, da se nama je letos življenje vrnilo v stare tirnice. No, če odštejemo, da nam je koronavirus obrnil življenje na glavo,« v smehu pravi Jan, Tilen pa doda: »Midva sva prepoznavnost iz Kmetije dobro izkoristila, danes pa oba pridno delava in predvsem uživava življenje, saj smo v zadnjih mesecih vsi občutili na lastni koži, da ni nič stoodstotno in da se lahko vse čez noč spremeni. In zato zajemava življenje z veliko žlico. Na vseh področjih,« priznava Tilen, ki skupaj z bratom pritegne pozornost, kjer koli se pojavita, med prijatelji pa sta znana kot večna zabavljača. »Kmetija nama je odprla veliko vrat, a stopila sva samo skozi tista, v katera sva 'zaupala'. Vedno pa sva bila prepričana o najinem uspehu,« sta enotna.
Dopust na slovenski Obali
Ker sta spet začela živeti življenje, kot sta ga poznala pred resničnostnim šovom, se pri tem ni spremenilo niti preživljanje vročih poletnih dni. »Ker sva delovna in zagnana, daljših počitnic nimava, zato pa toliko raje izkoristiva konce tedna, ko s prijatelji skočimo na slovensko Obalo, običajno v Portorož in Piran, ker je to najbolj praktično za vse. Sicer pa je Tilen letos že bil na daljšem dopustu s svojim dekletom, jaz pa še nisem prišel na vrsto, bom pa v kratkem, česar se že zelo veselim,« je počitniško razpoložen Jan, ki bo po vsej verjetnosti razpet med slovensko in hrvaško obalo.

»Kjer koli sva, si narediva tako, da nama je super. Predvsem nama ni nikoli dolgčas. Ravno pred kratkim sva bila v Portorožu, kjer sva si ustvarila spet veliko nepozabnih spominov, hladila pa sva se v slovenskem morju in to nama je čisti žur. Res je tudi, da veliko časa preživiva skupaj tudi med dopustom, a vseeno potrebujeva malo premora drug od drugega in greva vsak po svoje,« se smejita postavna estradnika iz Gornje Radgone, ki sta zadnje mesece pridno trenirala z osebnim trenerjem in izklesala svoji telesi. To je še zlasti razveselilo vse pripadnice nežnejšega spola, ki kar ne morejo verjeti, da sta se ljubljenca občinstva iz dečkov razvila v postavna in simpatična fanta, ki ju mnogi še vedno ustavljajo na cesti in prosijo za spominsko fotografijo, pri čemer jim dvojčka z veseljem ustrežeta.