Astro

Po intenzivnem vikendu sredin mlaj v levu prinaša ...

Andreja Novak
14. 8. 2020, 10.00
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 10.31
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 14. do 20. avgusta Obdobje sprememb in novosti v razmišljanju, komunikaciji ter novih začetkih tako v odnosih, kot pri sebi ter vzpostavljanju novega ravnovesja za življenje.

Pixabay
lev

Vikend bo pester, pozornost bo na vaših osebnih željah in komunikaciji. Sredin mlaj bo sprostil precej bremen, ki so vas utrujala ter lahko slabo vplivala na življenje. Nato prestopi Merkur v znamenje device, kar vas bo zresnilo in začelo v mislih in besedah, pa tudi počasi dejanjih, pripravljati na novo, jesensko sezono.
Petek, 14. 8.
Odličen dan za optimalne poslovne ideje in za preobrazbo nekaterih negativnih misli, ki so vas lahko mučile do sedaj. Bodite odprti za komunikacijo, ideje in sledite notranji intuiciji, ki vas bo vodila na prava mesta v pravem trenutku. Skozi smeh in druženje boste dobili več kot v izolaciji, zato se ne skrivajte, temveč pojdite med ljudi. Večer lahko, da se bo nepričakovano razvil v precej čustveno smer, kjer boste prepoznali novo ljubezen, ki prihaja v vaše življenje.
Sobota, 15. 8.
Intenziven dan, ko se Merkur precej približa Soncu in vam omogoči sproščeno komunikacijo brez predhodnega razmisleka. Zato poslušajte tudi sebe, kaj bo prišlo na plano. Zanimivo bo, še posebej, ker se srečajo Luna, Venera in Severni vozel, ki v znamenju dvojčkov pretirava v komunikaciji. Tako da je lahko dan malo zmeden, a precej ljubeč, vsekakor čustven. Zaradi počasnega preobračanja Urana v retrogradno fazo se ne boste mogli na hitro izvleči, temveč bo potrebno priznati sebi pa tudi vpletenim osebam svoja čustva.
Nedelja, 16. 8.
Bolj čustveno dopoldne se lahko razvije v zelo pozitiven dan. Lahko pa čustva prekipijo v jezo in okolje iz vas izbrska neslutena dejstva, ki vas jezijo in se jih še sami niste dobro zavedali. Zato se sproščajte, ne jemljite ničesar resno, saj se danes lahko v vas razvijejo čisto vsa čustva, ki s v vas bolj ali manj skrita. Če ne boste zatirali sebe ali drugih, bo vse v najlepšem redu in naučili se boste, kako dobro živeti, da pustite sebi in drugim dihati.
Ponedeljek, 17. 8.
Dopoldne boste komunikativni in lahko boste se dogovorili številne osebne stvari, ki ste jih prej zadrževali v sebi. Veliko notranjega dogajanja, pa tudi ponos vas bo prisilil, da boste morali izraziti vse, da boste lahko šli dalje. Resnica bo osvobodila odnose in marsikdo bo drugače reagiral, kot ste pričakovali, kar vas bo pozitivno presenetilo. Lahko tudi, da bo prepir sprožil iskrice v odnosu z osebo, ki vam je že prej burila misli. Ohranite lahkotnost v dogajanju in se posvetite tudi svojemu dobremu izgledu. Čas je za obisk frizerja.
Torek, 18. 8.
Dan pred mlajem je smiselno počistiti tiste kotičke in predale, ki v vas zbudijo slabo vest, ko se spomnite na njih. Popoldne je čas za zmenke – načrtne ali spontane, zato se ne izogibajte povabil na kavo, temveč sodelujte ali pa tudi sami povabite simpatijo na sproščen zmenek. Simpatijo ali ljubezen svojega življenja lahko srečate tudi čisto po “naključju”; zato se ne držite doma, temveč pojdite med ljudi. Bodite pa srčno odprti in ne preostri z besedami, da si ne uničite vsega.
Sreda, 19. 8.
Zgodaj zjutraj nastopi mlaj v levu in odprte nove možnosti za nove prijateljske odnose, za sprostitev in prenovo fizičnega telesa ter za ureditev misli in idej v povezavi z zdravjem, službo in smislom življenja. Sledite svojemu notranjemu veselju, ki se bo razvijalo in vas usmerjalo v prave stvari na pravi način. Kjer ne bo veselja in vznemirjanja ob novostih, to niso prave stvari za vas.
Četrtek, 20. 8.
Zgodaj ponoči preide Merkur v znamenje device, kar prinese bolj trezno razmišljanje in optimalno podporo za delo in priprave na novo, jesensko sezono in seveda šolo. Danes lahko prekinete stare vzorce komunikacije in se na novo odprete jasnosti, razmišljanju ter izražanju zase in za svoje življenje. Prisluhnite tudi drugim na nov način – kaj vam želijo novega povedati, pa lahko, da še ne zmorejo ali ne znajo. Sprostite se v komunikaciji in sprejmite odločitve, ki vam bodo dolgotrajno prinesle srečo, če jih boste upoštevali zase, seveda.