Astro

Preživel je tranzit, ki prinaša bolezni, nesreče in smrti

andreja novak
15. 4. 2020, 09.53
Posodobljeno: 15. 4. 2020, 13.09
Deli članek:

Vodnar po horoskopu in lev v ascendentu je Božidar Wolfand Wolf na prvi pogled zanimiv in ekstravaganten ter izžareva magnetizem, ki vabi ljudi v njegovo družbo. Če je dobro povezan s sabo, je še bolj odprt, saj mu samozavest odpre kreativno silo za svet, s katero je rojen in se znova prebuja v njem.

Dean Nikolić
Božidar Wolfand Wolf

Nihajoče materialno stanje in naivnost/iskrenost v razmišljanju in komuniciranju sta ga stala veliko in pred 30 leti ga je najhujši Plutonov tranzit skozi Neptuna odnesel v motne vode in na Florido. To je tranzit, ki ga nimajo vsi v življenju, ga je pa umetnost preživeti, saj navadno prinaša bolezni, nesreče, nezgode, ločitve in smrti. Njegovo Feniksovo vrnitev mu je znova aktiviral Pluton, ki prehaja njegov Mars v hiši kreativnosti in ga bo očitno regeneriral za ponovno aktivacijo njegovega poslanstva, ki je očitno najbolj namenjen svetu in kreativni energiji, ki jo Božidar uporablja v ta namen.

Za svet ima številne darove, zato je zanj najpomembnejše, da lahko daje. Mogoče ga je zdravstveno stanje opomnilo, da je čas, da znova zaživi svoje poslanstvo, saj področje kreativnega dajanja svetu v astrološki karti pokriva tudi zdravstveno stanje in dobro počutje. Do leta 2040 ga bo Pluton – Feniks podpiral pri reaktivaciji vseh njegovih potencialov za svet, ki pa jih ni malo. Zato verjamem, da bo imel Božidar Wolf za Slovenijo v prihodnosti veliko dobrega in bo skozi to osvobodil ter okrepil številne druge kreativne umetniške sile delovanja. 

oa
Božidar Wolfand Wolf

V odnosih je občutljiv, saj občuti vse, kar se dogaja v drugih. Zato je unikaten, je pa res, da mora precej delati, da ohrani lastno identiteto. Pri tem ga podpirajo črna in zelena barva ter močne vibracije električnih strun in tolkal.

Prijatelji so Merkurjevega tipa – komunikativni, hitri in velikokrat je namesto njih potegnil kratko, saj je zaupljiva duša, ki si ne more pomagati, da ne verjame bližnjim.

Andreja Novak
Astrološka karta: Wolf

Kaj mu prinaša  leto 2020?

Lunin mrk 10. 1. mu je verjetno odnesel določene odnose z ljudmi, ki so bili navidezno na njegovi strani, v resnici pa so želeli samo izpostaviti sebe. Okrepil se mu je občutek za dobre in nenavadne ideje in notranja življenjska energija se bo tako okrepila, da bo začel slediti svojim novim sanjam. Partnerski odnos se bo rehabilitiral, obnovila se bo ljubezen njegovega življenja, kar mu bo dalo novo perspektivo za naprej. Popolno podporo pa bo imel za vso kreativnost življenja in ustvarjal bo kot po tekočem traku. Izvrstne mojstrovine in hiti bodo v letu 2020 prišli izpod njegovega peresa in tudi še v prihodnosti.

Lunino leto bo močno podprlo uspešno materializacijo idej, pa tudi fizično rehabilitacijo. Njegov magnetizem bo v javnosti povečan in množice se bodo odzvale na njegove pesmi in pozdravile njegovo novo moč kreativnosti. 

Odlični datumi zanj:  3. 5.–25. 7. 2020, 28. 7. 2020, 31. 7. 2020, 8. 8. 2020, 17. 10. 2020, 11. 11.–17. 11. 2020, 21. 11. 2020

Pazljivo: 24. 4. 2020, 2. 10. 2020, 5. 11. 2020

- Božidar Wolfand Wolf spregovoril o aferi in usodi Angela Varuha