Astro

Tarot napoved od 1. do 7. marca: budnica tistim, ki se podrejate

Kristina Strašek
1. 3. 2020, 10.00
Posodobljeno: 2. 3. 2020, 19.29
Deli članek:

Padle so karte: Paž čaš, Kraljica palic in Moč.

pixabay
duhovnost

Kariera
Če dobro pogledate karto Paž čaš, boste na njen opazili fanta, ki v rokah drži čašo z ribo, za njim pa se bohoti morje. Riba je od nekdaj simbol rodnosti, voda na drugi strani pa simbolizira naše čustveno sanje. Kaj torej sporoča?
Ker je njegov pogled osredotočen tako na preteklost kot ribo, je to jasni pokazatelj, da boste s tem tednom morali izhajati iz preteklih izkušnje in sanj. Mnogi med vami namreč še vedno niste uresničili vaših srčnih želja, čeravno ste zanje imeli že večkrat priložnost. S tem tednom se vam kolo usode obrne in vam tako ponuja unikatno priložnost, da naredite korak naprej in svoje sanje počasi začnete uresničevati.
Pri tem boste morali izhajati iz čustvenega polja. Prisluhnite srcu, ki vas bo vodilo na pot strasti. Saj veste, mnogi danes delajo izključno iz potrebe po denarju, redki pa v samem delu dejansko uživajo. Ste vi eni izmed teh? Mar ni že čas, da uživate tudi poslovno? Do vas bo prispela pomembna novica, ki lahko razkrije skrita vrata. Ta skrivajo priložnosti, za katere se je vredno boriti in priložnosti, ki vam na koncu prinesejo točno to, kar želite. Vodeni ste, zaupajte.
A za doseganje želenega, boste morali v sebi najti darove, ki ste jih zavoljo potreb trenutnega dela ali le pričakovanja družbe bili primorani postaviti na stran. Pomislite ponovno, kaj je tisto, kar vas v poslu sili dalje. Kaj vam daje moč, kaj vas izpolnjuje. V čem blestite? Kaj je tisto, kar vam vedno drugi izpostavljajo kot vaša velika prednost, kvaliteta? To je tisto, na čemer morate sedaj delati. Začnite živeti svoje poslanstvo, ne pa dovoliti, da tega namesto vas določajo drugi. Prebuditi boste morali domišljijo, s pomočjo katere boste ustvarjali boljše priložnosti. Čustvena odvisnost od kolektiva ali službe vas bo izčrpavala in čas je, da okoli tega kaj naredite. Izhajajte iz naučenega in ne dopustite, da bi delali ene in iste napake.
Če želite izboljšati svoje finančno stanje, boste morali v tem mesecu slediti izdatkom.
Ključne besede:
• dobra novica
• kreativnost
• odkrivanje
• spoznavanje sebe
• duhovna moč
• izkušnje
• lekcije
• želje
• sanje
• pomoč drugim

pixabay
Prisluhnite srcu, ki vas bo vodilo na pot strasti.

Ljubezen
Če si zamislite kraljico, vam v misli verjetno pride odločna ženska, ki ve kaj želi in to tudi dobi. A tokratna karta je obrnjena in tako simbolizira ravno pomanjkanje tega. Opozarja na pomanjkanje ženske energije, pomanjkanje strasti. V odnosih bodo izpostavljene ovire, s katerimi pa se boste s tem tednom težko soočali, če ste odvisni od kontrole ali na drugi strani popolnega podrejanja. A vse vseeno ni tako črnogledo.
Če želite odnose rešiti, boste morali prvo umiriti svojo nestabilnost na čustvenem nivoju in se zavedati, da s kreiranjem slabe volje in nenehnim iskanjem problemov v resnici škodujete le sebi. Kar vam manjka, je zavedanje lastne moči in spoštovanje osebne svobode. Kot želite biti svobodni vi (in to si tudi zaslužite), si želi svobode tudi druga stran. Težava tega tedna je prevelik ekstrem. Eni boste preveč kontrolirali dogajanje, drugi premalo. Nikar ne mislite, da če povsem spustite vajeti, da boste dosegli napredek. Enako velja za obsesivno nadvlado. Treba je najti tisto zlato sredino, znotraj katere oba ostaneta samostojna, svobodna, slišana in uslišana. Ne vsiljujte svoje volje, prav tako pa se ne podrejajte za vsako ceno. Treba je vedeti, kdaj je smiselno popustiti (ker vaše ideje bazirajo na egu) in kdaj vztrajati pri svojem (ker ego vlada na drugi strani).
To je teden, ki je lahko budnica vsem tistim, ki se nenehno podrejate iz čiste potrebe po ustvarjanju doma in družine. Treba se bo prebuditi, se zavedati, da tudi vi nekaj štejete. Ne igrajte se nemočne žrtve. Ne mislite, da se nič ne more spremenit. Vse, kar želite, lahko dobite … le pokazati morate dovolj volje in želje. Začnite si manifestirati tisto nekaj boljše. Svoboda je osnova pravica vsakega živega bitja. Tudi vaša. Začnite to tudi zase zahtevati.
Ključne besede:
• zavist,
• nestabilnost,
• ovire
• težave pri integriranju
• pomanjkanje moči
• slabi nasveti
• pomanjkanje strasti,
• pomanjkanje stabilnosti

pixabay
Vse, kar želite, lahko dobite …

Nasvet tedna
Zadnja karta spodbuja k uporabi osebne moči – a ne fizične, temveč psihične. Gre za duhovno moč, s katero lahko premikate gore. V tem tednu boste morali imeti veliko potrpežljivosti, notranjega miru in poguma, da nadvladate prihajajoče ovire (tako v poslu kot odnosih). Naj vas ne bo strah dregniti, ko je treba … a ne delajte tega iz čiste želje po drami in škodovanju drugemu. Pogledati boste morali sovražniku v oči in pokazati svojo moč. Ne bežite pred težavami, ampak do njih pristopite s povsem drugačno energijo. Treba bo zaupati sebi. Vse, kar rabite, je v vas. Podprti boste tako pri sestankih na poslovnem področju kot tudi pri konfrontacijah v odnosih. Začnite jemati nazaj svojo moč. Bodite potrpežljivi in tolerantni, da ne izpadete enaki kot tisti, ki vas napadajo. Boste videli, kako veliko lahko dosežete z manj agresije, manj joka in več zavedanja KAJ VAM PRIPADA. V tem tednu ste na višku osebne moči in ustvarjalnosti. Intuicija bo močna, veliko lažje pa boste obvladovali tudi sami sebe. Izkoristite to za doseganje za vas najboljšega … tako v poslu kot odnosih.