Violeta Burić o časih, ki prihajajo

Slovenija bo dobila predsednico! Violeta Burić jo celo pozna

lj
5. 9. 2021, 15.05
Posodobljeno: 5. 9. 2021, 15.19
Deli članek:

Znana jasnovidka Beograjčanka Violeta Burić je že kot otrok napovedovala prihodnost in natančno opisovala preteklost vsem, ki jih je srečala.

dk
Violeta Burić

V puberteti ji je preglavice povzročala telekineza, ki je takrat še ni znala obvladati, zato je nehote premikala predmete po prostoru. Kasneje pa je zelo natančno napovedala nekaj presunljivih, in kot se je kmalu izkazalo, resničnih dogodkov. 

Do podrobnosti natančno je opisala, kako in kdaj bo razpadla Jugoslavija, in ni se še zmotila pri razkrivanju, kje se bo zgodil kakšen potres ali druge ekstremne vremenske razmere, trdi. K njej naj bi se po nasvete zatekali mnogi politiki, ambasadorji, državniki, športniki in estradniki, katerih imena skrbno skriva, kot vse pogovore, ki jih opravi z ljudmi.

Nam je v zvezi s tem namignila, da se je pogovarjala tudi z žensko, ki bo v naslednjih letih postala predsednica Slovenije. Njenega imena, čeprav ga pozna, nam ni želela razkriti. »Samo predstavljajte si, kako bi lahko določeni ljudje začeli ovirati to žensko, če bi izvedeli, da je njeno poslanstvo postati predsednica,« je pojasnila svojo odločitev.

Svet skozi oči jasnovidke

»Takoj, ko se začnem pogovarjati z nekom, se mi kot na projektorju pokaže film o tem človeku. Tako kot vi v filmu gledate glavnega junaka in vse, kar se dogaja okoli njega, jaz vidim resničnost tega človeka. Čeprav se z mnogimi, ki živijo v drugih državah, pogovarjam po telefonu, v trenutku vidim, kako je moj sogovornik videti, kako je oblečen, kaj počne, kako je videti prostor, v katerem je, in kako so videti osebe okrog sogovornika. Kadar ljudem pripovedujem o njihovem zdravju, me med pogovorom boli vse, kar boli njih,« nam je povedala o svojih videnjih. Če ima torej nekdo, ki se z njo pogovarja, raka, ga ima tudi ona? Po koncu pogovora občutja pri njej seveda izpuhtijo, a tudi človek na drugi strani telefonske linije se počuti bolje, kar je bilo že večkrat dokazano, je povedala. Zelo jasno vidi tudi, kako bomo živeli v prihodnosti kot družba. Pred časom je napovedala, da ne bo dolgo, ko denar ne bo več obstajal, ko bodo namesto nas večinoma delali roboti in bomo prek zračnih mostov potovali z letečimi avtomobili, hitrejšimi od letal. Zračne mostove bo še v času naših življenj izumil človek, ki je po rodu Belgijec in bo obveljal za naslednjega Nikolo Teslo.

O bližnji prihodnosti v svetu raje ne bi

Čeprav polna podobnih videnj se je Violeta Burić v pogovoru ustavila, ko smo jo vprašali, kaj se bo, glede na trenutno svetovno situacijo, po svetu dogajalo letos. »O tem ne želim govoriti, ker ne vidim nič kaj lepega,« je odgovorila. V preteklosti je sicer že omenila, da svet v bližnji prihodnosti čakajo številne naravne nesreče, a da bodo prav zaradi njih ljudje postali bolj človeški in sočutni, kar bo pripeljalo celo do sprave med državami, ki so že dolga leta v sporu. 

In za konec nas je še pohvalila: »Pogovarjala sem se že z ogromno ljudmi iz vaše države in všeč mi je, ker se vas vse več trudi za svoje zdravje. Žal pa jih veliko med vami še vedno boli duša, so žalostni, veliko čutijo in zelo trpijo. Vem, da se bo v prihodnosti več ljudi začelo ukvarjati z zdravjem svoje duše, in takrat bo tudi srečnih veliko več ljudi, kot jih je sedaj.«