Astro

To počnite, če si večne ljubezni želite!

sn
5. 9. 2021, 08.00
Posodobljeno: 5. 9. 2021, 08.39
Deli članek:

Navodil starodavne vede feng šuj, ki olajša pretok energij in omogoča lepše življenje na vseh področjih, je ogromno. Tokrat smo izbrskali nekaj preprostih pravil, ki so vezana na ljubezen.

profimedia
golobčka

Ne gre za to, ali v feng šuj verjamemo ali ne, temveč zgolj za to, da nam morda neke stvari v življenju preprosto ne stečejo, kot bi morale, feng šuj pa pomaga, da jih spravi v pravi tek.

Pa si oglejmo, na kaj moramo biti pozorni, da se nas dotakne in pri nas ostane večna ljubezen.

-Ne kupujte prstanov, ki jih je že nekdo nosil, saj obroči zadržujejo negativno energijo prejšnjih lastnikov, ki se prenaša na vas.

-Če ste osamljeni in si želite najti ljubečega partnerja, kljuko na vratih spalnice ovijte v rdeč ali vijoličast trak.

-Če ste ljubljeno osebo že našli in želite okrepiti vajina čustva, imejte v dnevni sobi ali jedilnici v vazi vedno šopek svežih vrtnic.

-Da se lahko posvetite sedanjosti in prihodnosti, morate odstraniti preteklost. Proč torej z igračami, ki jih za spomin hranite še iz svojega otroštva.

-Pazite, da vaše digitalne ure v stanovanju ne bodo imele na zaslonu rdečih izpisov. Za ljubezensko življenje je boljša katerakoli druga barva.

-V spalnico nikar ne postavljajte elektronskih naprav, saj se bo negativna energija z njih prenesla na vas in partnerja.

-Ne kupujte postelj z lenimi nogami ali podstavki. Za speče na njih les predstavlja destruktivno energijo.

-Simbolov ljubezni, kot so na primer srčki, nikoli ne postavljajte v kopalnico, sploh če je združena s straniščem. S temi prostori so namreč povezani človeški izločki, ki imajo razdiralno moč.

-Pred spanjem uporabljajte čim bolj dišeča mila, da se boste počutili zapeljive. Vašega moškega ali žensko bo tako vaša čutnost prežemala tudi v spanju, kar lahko vodi v izboljšanje vajinih intimnih odnosov.

-Če ste svojo ljubezen že našli, si pa želite bolj pestrega in intenzivnejšega spolnega življenja, naj sedem noči zapored v vajini spalnici gorijo sveče z vonjem pomaranče – brez dvoma bodo na moč vnele vajino strast.

-  Če nimate partnerja, v vas pa gori želja po njem, si v spalnico obesite sliko golobjega parčka. V svoje življenje boste pritegnili dobrega človeka.

Vas morda zanima, kakšna je najbolj čudežna ljubezen na svetu? Preberite si članek Usojene ljubezni ne more uničiti prav nobena sila