Astro

Ganesheva sporočila za Slovenijo za januar 2020

Alja Špiljak, osebno srečanje: 040 309 304
6. 1. 2020, 12.12
Posodobljeno: 6. 1. 2020, 12.17
Deli članek:

Pozdravljeni v januarju 2020. Lepo, zakroženo, pomenljivo število in lepa so tudi Ganesheva sporočila za vse nas.

profimedia
ganesh

Sporočila so jasna in strnjena v deset točk, vsako točko energijsko podpirajo Ganesheva mehkoba, čutnost, radoživost, notranje razkošje vseh čutov, zaznav, popolne živosti, pa tudi njegova popolna zbranost, modrost, njegovo nenehno utripanje v energijah od jedra navzven in nazaj, kot vdihu spontano sledi izdih.

Dihajmo sproščeno, globoko, da se napolnijo pljuča do zadnjega mehurčka, da nas napolni globok, srečen mir, in zbrano preberimo ta sporočila:

1) V nas se odpira globlje sočutje, globlja srčnost.

2) Živali bodo iskale našo pomoč, njihova stiska in hkrati ranljivost, nedolžnost nagovarjajo naše srce, tisto našo otroško občutljivost in mehkobo. Posluh za živali in sporočila narave v nas spet zbujajo že skoraj pozabljeni (prekriti s težo skrbi) rahločutnost in prirojeno ljubeznivost.

3) Grlo postaja pomemben instrument sporazumevanja na globlji in subtilnejši ravni. Petje, odpiranje v energijah zvokom, glasovom, glasbi nas celi navznoter, iz globine se dviga Slovencem vrojena mehkoba.

4) Slovenci in naša dežela smo pomemben prevodnik/oddajnik subtilnih, mehkih, ženskih energij. Naša naloga, kar zadeva ohranjanje energijskega ravnovesja na globalni ravni, je večja, kot si mislimo. Letos se bo to zavedanje skupaj z vzpostavljanjem čedalje močnejšega stebra in mreže živih, subtilnih, mehkih energij vse bolj poglabljalo.

5) Slovenija ima v svojem imenu močno vibracijo LJUBEZNI – meditirajmo, povezujmo se s to vibracijo vsak dan znova.

6) Pomembna je osredotočenost na pozitivno, ne dovolimo, da bi naša pozornost hranila skrbi, sivino, težo, nekaj, kar ni več živo, kar nima več žive vibracije. Ganesha je dal zanimivo primerjavo: plavamo pod vodo, na eni strani je kalna, umazana voda, polna ovir, med katere se lahko zapletemo in nas vlečejo navzdol, stran od površja in tako potrebnega zraka, na drugi pa je voda bistra, čista. Intuitivno iščemo bistrino, čisto vodo, plavamo stran od kalnega, od umazanije, od ovir, čut za preživetje je naš kompas do površja. Tako je treba tudi v vsakdanjem življenju iskati bistrost, čistino, svetlobo. To, na kar se osredotočimo, to s svojo energijo hranimo, ne pozabimo tega!

7) Raziskujmo še druge svoje notranje kanale, da bomo laže videli celoto, resnično stanje.

8) Pomemben je počitek, tudi zato, ker bomo v sanjah dobivali vse bolj jasna, za nas pomembna in prava sporočila. Dostop do sporočil bo in je že čedalje bolj intuitiven, krepi se zavedanje o zaznavanju s fizičnim telesom in drugimi deli našega bitja – ne poskušajmo razumeti, ampak se prepustimo, čutimo, naša notranja inteligenca vse dojema in neutrudno vedno znova vzpostavlja optimalno sliko in stanje, dopolnjuje, sestavlja mozaik celovitosti. Če temu zaupamo, smo vedno v sebi dobro, smo mi res mi.

9) Negujmo svoje srce in svoje telo, tudi tako, da čutimo hvaležnost do življenja, negujmo svetlobo v sebi, bodimo enostavni v sebi, iskreni v sebi.

10) Pot do blaginje je v globljem zaupanju sebi, treba je iti globlje vase, do svojega vira. Naj pri ustvarjanju obilja sodelujejo vsa naša orodja: naši talenti in znanja, naš bister, logični, neobremenjeni um, naša moč v energijah in naše zaupanje v sebe in v življenje. Ko smo se kot otroci lotili zlaganja lego kock, smo uporabili vse to: svojo popolno zavzetost, veselje, zaupanje vase, svojo vizijo, kaj hočemo sestaviti, svojo ustvarjalnost. Vedno, ko ste v stiski, dvomih, se spomnite, kako ste delovali, ko ste se kot otroci lotili kakšne igre. Vzemite si čas in obudite v sebi do potankosti vsa svoja občutja ob igri, spomnite se, kako ste se počutili, kako ste bili zagnani, osredotočeni, veseli, igrivi, odločeni, da boste nekaj sestavili. In kako sproščeni ste bili takrat. Z vajo lahko spet dosežemo ta mir v sebi, to zagnanost, osredotočenost, to veselje, ne glede na to, kaj je okoli nas, pa če padajo prekle z neba …

Srečno!