Astro

Vse jo gane, tudi brezdomec, ki prosjači v parku

kk
19. 11. 2019, 15.00
Posodobljeno: 19. 11. 2019, 15.51
Deli članek:

Ena najbolj znanih političark v Sloveniji Ljudmila Novak je rojena 1. avgusta leta 1959. Datum je služil kot izhodišče, iz katerega je naša astrologinja preverila, kaj so 'sveži' šestdesetletnici zvezde položile v zibko.

Mateja J. Potočnik
Odkar sem v politiki, dobivam udarce, tako da sem proti temu že precej odporna.

Škoda, ker se Ljudmila ne posveča malo bolj svoji ženstvenosti. Sicer je zelo mila, preprosta in nezahtevna, vendar razen nasmeška, ki je na njenem obrazu vedno enak, ne da veliko nase in svojo zunanjost. Po naravi je zelo komunikativna in se vedno trudi pravilno in pravično odreagirati, vendar večkrat pade pod vpliv koga drugega ter izgubi svojo ostrino in odločnost.

Primanjkljaj ljubezni

Če bi Ljudmila pogosteje poslušala sebe, bi dosegla več uspehov. Je zelo čustvena, vendar tudi zelo tradicionalna in po slovensko, obremenjena z okolico. Z ljudmi ima rada površinske pogovore, kaj je novega, kaj se dogaja pri vas, vse jo zanima, v globino pa ne zaide rada. Občutek imam, kot da ves čas nehote išče pozornost, ker v življenju ni izkusila prave ljubezni. Kot da ni imela te sreče. Sploh ni napačna, vendar deluje nekoliko žalostna, ker ji je v preteklosti manjkalo ljubezni, pozornosti in spoštovanja.

Mateja J. Potočnik
Družina ji je bil vedno pomembnejša od kariere.

Vse za družino

V politiki, žal, ne bo naredila nič velikega. Ljudmila se, tako funkcionira kot osebnost, nekam priklopi in potem vozi skupaj s kompozicijo, nima te moči, da bi se izpostavila oziroma se glasno zavzela za tisto, kar misli, da je prav. V ozadju vidim moškega s sivimi lasmi, v zasebnem življenju pa je Ljudmila zelo pridna gospodinja in skrbna mati, kljub svojim obveznostim. Za družino bo naredila vse, za najbližje ji nič ni težko. Zdravstveno nima večjih težav,pozorna mora biti na rodila. Rekla bi tudi, da ima težave s sluhom ali pa vnetje ušes. Rada pa pomaga ljudem. Hitro jo lahko ganete s svojimi težavami, za tujo bolečino je zelo dovzetna. Vse jo gane, tudi brezdomec, ki prosjači v parku, se je dotakne. Ne sprašuje, zakaj je tako, kakšni so njegovi razlogi za težave, dala mu bo, kar ima v denarnici, in ne bo spraševala, zakaj.