Astro

Tarot napoved in nasvet za čas do 26. oktobra

Kristina Strašek
20. 10. 2019, 10.00
Posodobljeno: 21. 10. 2019, 15.38
Deli članek:

Štirica mečev, petica mečev, zvezda.

dk
tarot

Posel

Večina med vami ima za seboj kar nekaj poslovnih podvigov, ki pa se na prvi pogled morda niso speljali tako, kot ste si jih zamislili. A ravno v tem tednu bo še kako pomembno, da znate iz izkušenj potegniti lekcije, saj te skrivajo informacije, ki vam lahko pomagajo narediti zahtevane in predvsem želene spremembe.

Karta tedna jasno razkriva pomen umika v osamo, saj le v njej lahko v resnici prisluhnemo sami sebi. Saj veste … vsi odgovori se skrivajo v vas. Se čutite ujeti v rutini, iz katere ne vidite izhoda? Se poslovni svet ne zdi več tako lep, kot ste si ga nekoč predstavljali? Lahko da ste le pod prevelikim vplivom okolice. Na pot ste bili poslani z razlogom, da se nekaj naučite. Žal, pot ni vedno najlepša.  Tišina vam bo pomagala ponovno pobrskati po sebi in tam najti odgovore na vprašanja. Vse kar morate narediti je, da si prisluhnete.

Medtem ko boste nekateri ponovno našli strast do izbrane karierne poti, vas bo s tem tednom kar nekaj tudi spoznalo, da je čas za spremembe. Zaslišali boste klic, ki vas bo povabil na novo pot – ta bo morda na prvi pogled naporna, a na njenem koncu vas čaka nagrada. To je čas, ko boste definirali, kaj je tisto, kar bi sploh radi počeli in-  kar je še pomembneje, zakaj. Nikar ne hitite po nepotrebnem. Pomembno bo znati čakati na pravi trenutek.

dk
par

Ljubezen

Bitke so bile dobljene, a vse so na vas pustile svoje rane. Že res, da ste zaradi njih postali veliko bolj odločni, a vzporedno ste ujeti v meglo nezaupanja, ki vas lahko stane prave sreče. Pazite, da vas ne bo želja po maščevanju privedla do večje nesreče in žalosti, kot jo občutite sedaj. Ne glede na bolečino, je treba znati ponovno odpreti svoje srce ljubezni in dovoliti, da prevzame vaše življenje. Nikar ne bodite čustveno nedostopni. Bodite upajoči in drzni. Bodite oseba, ki izhaja iz ljubezni, ne pa ljubosumja in sovraštva. Če ne boste spremenili načina delovanja, boste kratko potegnili ravno vi. Res želite, da se zgodba ponovi?

A to še ne pomen, da morate slepo nasedati vsaki besedi, ki vam je ponujena z nasmeškom. Poznate svoje »sovražnike«. Poznate vampirje, ki so vas izsiljevali vsa ta leta. Sedaj je čas, da se teh znebite in k sebi povabite ljubeče odnose. Čas je za reakcijo.

Zasedeni boste s tem tednom bili nove bitke znotraj odnosa, pri čemer pa vam lahko kar nekaj preglavic delata tako vaš ego kot spomini. Če želite v odnos vnesti več harmonije, predvsem pa se s tem tednom izogniti številčnim prepirom, boste morali znati miriti vaš tok misli in nikakor čustveno manipulirati. Ne nadvladujte druge osebe in nikar ne napadajte.

Samskim se ne odpira nič kaj novega, saj bo v zraku preveč napetosti. Primarno se tako osredotočite nase in svoje demone, ki vam onemogočajo, da bi k sebi priklicali pravega partnerja. Ne dvomite v njegov obstoj. Čaka, da mu odprete vrata srca.

dk
ženska

Počutje

To je teden blaginje in dobrega počutja. Teden premagovanja notranjih nemirov in ustvarjanja ravnovesja med čustvi in razumom. Izginili bodo strahovi, kar se bo pokazalo tudi na izboljšavi fizičnega počutja. Povezovanje z materjo Naravo bo dobro delo predvsem tistim, ki se spopadate z ranami srca.

Pred vami je tako čas osebnega čiščenja, ki lahko sproži z začetkom tedna nekaj nelagodja, a ta se bo tekom dni že sprostila. Zadihali boste, počutili se boste prenovljeni in pripravljeni na podvige pred vami. Nevihta bo premagana in znotraj sebe boste začutili znatno več umirjenosti in harmoničnosti. Lažje boste na stvari gledali bolj jasno, se soočili tudi s kakšnimi dlje trajajočimi težavami.

Nasvet tedna

Včasih je za napredek treba narediti kak korak nazaj in ponovno pogledati svojo pot do cilja. Veliko se vas je v tem času namreč izgubilo, zatavalo. Da se vrnete na želeno pot, si boste morali zastaviti prava vprašanja. Vprašajte se, kaj vas je pripeljalo do trenutne poslovne pozicije. Kaj je tisto, kar vas je tekom časa nenehno držalo nazaj in vam onemogočalo poseganje po sanjah. Ste res dosegli vse, kar ste želeli?

Umaknite se v naravo in tam najdite svoj mir, ki vam bo pomagal pri umirjanju kaotičnih mislih. Vse je rešljivo, a morali si boste vzeti čas in najprej globoko zadihati. Ljubezen lahko zacveti in tudi bo, ko jo boste brez pričakovanj, z drugimi podelili sami.