Astro

Izberite vrata in poglejte v svojo prihodnost

Tamara Pirih
28. 8. 2018, 14.07
Posodobljeno: 28. 8. 2018, 14.17
Deli članek:

Izbrati morate samo ena od vrat, ki vas vodijo po določeni poti. Izbrana vrata vam veliko povedo o vaši potencialni prihodnosti. Rezultati so neverjetno točni.

Svet24

Vrata številka 1: vaša pot je osvobajajoča

Ste oseba, ki potrebuje ogromno prostora oziroma svobode, da stvari dela na svoj način. Izbrali ste pot, ki jo lahko po svoje oblikujete, radi imate številne možnosti in prelomnice. Nočete se počutiti omejeno. Ste zelo neodvisni in celo uporni, vendar ne marate soočenj. Večja možnost je, da se boste nekomu ali nečemu upirali pasivno. Ni vam všeč, če vas priganjajo, in radi uživate v vsakem trenutku posebej. Preveč ste zasedeni z uživanjem v življenju, da bi nase pritegovali pozornost.

Rezultati so neverjetno točni.

Vrata številka 2: vaša pot je zasebna

Ste oseba, ki rada potuje sama. Najbolje se počutite, kadar opazujete, razmišljate in urejate stvari v svoji glavi. Všeč so vam poti, ustvarjene samo za eno osebo. Druge želite srečati šele na svoji destinaciji. Ste zelo originalni in pronicljivi. Svet vidite na edinstven način, drugi pa imajo lahko koristi od vašega pogleda na svet. Radi ste sami, z ljudmi pa se družine, kadar imate čas. Ste polni razumevanja.

Profimedia

Vrata številka 3: vaša pot je obarvana

Ste zelo zasedena in vpletena oseba. Radi ste del sveta, želite si doživeti domala vse. Vaša idealna pot je polna barv, vznemirjena in lepote. Za vas je potovanje bolj pomembno od cilja. Ste radovedni in se radi učite. Všeč vam je, da vi začenjate pogovore in postavljate veliko vprašanj. Ste modri in premeteni, pa tudi polni domislic, zato v vaši družbi nikoli ni dolgčas.

Vrata številka 4: vaša pot je vznemirljiva

Vedno greste samo naprej, celo takrat, ko vstopate v nepoznano. Povsem se prepustite, s posledicami pa se ubadate pozneje. Vaša idealna pot je nepredvidljiva, včasih že prav malo strašljiva. Privlači vas neznano. Včasih kršite pravila in ste malce brezbrižni. Pogosto delujete brez razmisleka, kar pa se po navadi izkaže za dobro. Ste spontani, vedno hrepenite po vznemirljivih stvareh. Prav vi boste najbolje izkoristili čas, ki ga imate na tem planetu.

Profimedia

Vrata številka 5: vaša pot je gostoljubna

Ste oseba, ki išče mir in skromnost. Prežema vas zadovoljstvo, ne marate se mučiti. Vaša idealna pot je jasna in polna užitkov. Na svoji poti želite uživati, vendar hočete vedeti, kaj vas čaka. Kadar je le mogoče, boste izbrali lažjo pot. Življenje je dovolj težko, zato si ga ne želite še oteževati. Ste stabilni in podpirate ljudi okrog sebe. Znani ste po svoji doslednosti, po tem, da trdno stojite na tleh.   

Vrata številka 6: vaša pot je tiha

Cenite samoto v vseh vidikih življenja. Veliko časa lahko preživite sami, ne da bi se počutili osamljene. Vaša idealna pot je tista, ki je zelo tiha in mirna. Vse, kar je okrog vas, radi vpijate brez kakršnihkoli bremen. V vsakem vidiku življenja iščete smisel. Živite zelo premišljeno, ne marate gneče, čeprav imate radi ljudi. Cenite pristne in močne odnose z ljudmi.

Lahko pa prerokujete tudi na drugačen način - s tem edinstvenim kristalnim nihalom v barvah čaker!

Kristalno nihalo v barvah čaker je čisto posebno nihalo, ki vas bo popeljalo na pravo pot. Zaupajte svoji intuiciji in s pomočjo tega nihala boste prišli do pravih odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo. Izkoristite učinke kozmičnih sevanj in prepustite se neverjetni moči tega nihala. Za več informacij ali nakup, kliknite na to-> POVEZAVO <-