Astro

Astro nasveti: od 27.8. do 2.9.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
27. 8. 2018, 09.50
Posodobljeno: 27. 8. 2018, 10.35
Deli članek:

Pred nami je zadnji avgustovski teden, ki je obenem tudi teden novih začetkov, idej, poslov in morda tudi ljubezni.

PS
Sonce bo v sredo okrepilo karmično os.

Ponedeljek, 27.8.

Umirjanje energij bo danes očitno. Dan pred reaktivacijo Marsa (jutri začne svojo direktno pot) boste čutili nemoč in ničesar se ne boste prav lotili. Luna je še v ribah in sredi dneva se sreča z neptunom, kar pomeni, da pazite, da se danes ne izgubite v svojih čustvih, še posebej ribe, raki in škorpijoni.  

Srečno znamenje danes: tehtnice in kozorogi.

Priporočljiva barva: rjava in olivno zelena.

Torek , 28.8.

Mars začenja direktno pot, kar bo osvobodilo številne aktivnosti, za katere ste komaj čakali, da se začnejo odvijati. Odličen dan za nove ideje, nove posle oz. za ureditev vsega, kar vas v poslu čaka. Merkur in Jupiter vam dajeta poslovno podporo in vas podpirata v dobrem komuniciranju. Pozno popoldne pride luna v ovna, kar vas bo še dodatno stimuliralo in vam dalo zagona za reševanje vseh težav, še posebej za device, dvojčke, vodnarje in strelce.

Danes srečno znamenje: ovni in škorpijoni.
Priporočljiva barva: zelena in modra.

Sreda, 29.8.

Sonce danes dopoldne okrepi karmično os in spodbudi tako leve kot vodnarje, da začutijo, kaj si zares želijo od življenja. Vsem ostalim se okrepi občutek samozavesti in lažje spustijo pretekla bremena. Preživite dopoldne delovno v svoji režiji in popoldne si vzemite čas za razmislek, meditacijo ali ureditev svojih idej v smiselni red.
Srečno znamenje danes:  device, levi in vodnarji.

Priporočljiva barva oblačil: vijolična in črna.

Četrtek, 30.8.

Z luno v ovnu in močnimi komunikacijskimi vplivi bodite danes pozorni na način komuniciranja. Ne zapletajte se v razprave, v katerih čutite, da ne peljejo v smiselno smer. Najdite in izkoristite svojo moč misli ali vsaj razmislite o tem, kako vaše misli vplivajo na vaše življenje. Možnosti glavobolov so danes večje.

Srečno znamenje danes: kozorogi in dvojčki.
Priporočljiva barva: rumena in rjava.

Petek,31.8.

Že zgodaj pride luna v bika, zato bo petek odličen zaključek počitnic in dober uvod v super vikend. Ideje vam bodo zapolnile jutro in pišite si vse, kar vam pade na pamet. Lahko pa, da boste nemirni in brez pravega kompasa vsi tisti, ki se upirate toku življenja. Sprejmite spremembe in se osredotočite na dobre stvari. Vsaj dobra hrana in praktične dejavnosti naj danes zaznamujejo vaš dan.

Srečno znamenje danes: biki in vodnarji.

Priporočljiva barva: zelena in modra.

Sobota, 1.9.

Dobra sobota z idealnimi vplivi za sočasno druženje in ustvarjanje reda, organiziranosti za prihajajoči september. Vse, kar boste v tem obdobju notranje in zunanje uredili, bo v prihodnosti poželo velike rezultate. Pri tem poglejte tako v notranji red - harmonijo misli, čustev in telesa kot v zunanji red organiziranosti doma in vsega, kar vas obdaja.  

Srečno znamenje danes: kozorogi in vodnarji

Priporočljiva barva: vse sijoče barve in bela.

Nedelja, 2.9.

Z luno v dvojčkih boste deležni pretirane komunikacije in želeli si boste malo miru, vsaj dopoldne. Popoldne bosta na počutje dodala svoj vpliv še venera in merkur, zato boste sprostili vse napetosti in se začeli izražati tudi iz svojega srca. Lahko, da vam bo prav danes nekdo izrazil svojo ljubezen ali pa je morebiti čas na vas, da jo pokažete?

Srečno znamenje danes: dvojčki in tehtnice.

Priporočljiva barva: rumena in roza.