Napoved

Horoskop za petek, 29. junija

W.Y.
29. 6. 2018, 06.24
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN-Najprej se boste odločili, da se nekomu ali nečemu izogibate, nazadnje boste spretno končali zadevo in srečanje ne bo preveč naporno. Še več, tudi na ljubezenskem obzorju je nekaj novega.

BIK- Današnji dan vam bo sicer naklonjen, pazite le, komu boste zaupali. Čakali boste na denar, a tega ne bo od nikoder, vaši stroški pa se bodo nebrzdano kopičili.

DVOJČKA-Ljudje, ki vam bodo hodili nasproti vam bodo v veliko pomoč in oporo. Največja sreča vas bo čakala na delovnem mestu, čeprav bo veliko obveznosti, prejmete tudi pohvalo in priznanje.

RAK-Na področju ljubezni gojite globoka čustva, ki pa jih ne znate izraziti. Da bi preusmerili svoje misli nekam drugam, se boste še bolj posvetili trdemu delu.

LEV-S pogovori tokrat ne boste imeli uspešnega zdravljenja vaše notranjosti, saj z besedami ne boste mogli izraziti tistega, kar čutite. Počakajte na pravo priložnost.

DEVICA-Nič ne bo napačnega v tem, da si tudi danes vzamete več časa zase. Ne boste imeli ne želje ne energije, da bi se ubadali z določenimi zoprnimi zadevami. Previdno z nekom izmed starejših.

TEHTNICA-Na delovnem mestu boste zelo odločni in ne boste popustili, to je tudi pravilno. Pričakovati je nekaj izvirnosti in doživeli boste prijetna presenečanja. Partnerjeva roka bo v pomoč.

ŠKORPIJON-Pri delu dobro pretehtajte vsako nalogo, saj ne bodo vse tako enostavne, kot bo sprva videti. Priznajte si svoje želje in potrebe ter jih brez občutka sramu zaupajte ljubljeni osebi.

STRELEC-Čeprav so se vam v preteklih dneh dogajale čudne zadeve se boste spet počutili odlično in vse vaše želje bodo pozitivno naravnane in jih boste pričeli lažje uresničevati.

KOZOROG-Ostane vam občutek, da vas še ne razumejo. Okoliščine pa ne zahtevajo prevzema vodilne vloge za vsako ceno in zato se lahko sprostite ter počakate na ugodnejše pogoje.

VODNAR-Pred vami je energičen čas in našli boste nove izzive in pričakovanja. Na delovnem mestu bo potrebno vajeti usode vzeti v svoje roke, koristno bo delovalo dejstvo, da se poslušate.

RIBI-Radi bi se lotili nečesa, kar ste odlašali, in zdi se vam, da so danes vzpostavljeni vsi pogoji. Obenem si morate priznati, da se vam enostavno ne ljubi upoštevati vseh pravil in ste raje spontani.