Aktualne novice

Prikaži več
reševalno vozilo, veroce, donava
Osrednja Madžarska

V trku dveh ladij na Donavi najmanj dva mrtva

Na reki Donavi v bližini kraja Veroce v osrednji Madžarski sta v trčenju potniške ladje in motornega čolna v soboto zvečer umrli dve osebi. Najmanj ena oseba je poškodovana, pet pa jih pogrešajo

Rod Stewart
Ekskluzivno

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično sem vznemirjen!”

To nedeljo bo v dvorani Stožice prvič v karieri nastopil legendarni glasbenik, ki se tudi sam že zelo veseli koncerta in energije Slovencev. Ujeli smo ga v središču mesta.

megadice, mega-dice, kripto, kriptovaluta, $dice
Zanimivosti

Priljubljeni novi žeton Mega Dice na Solani je v predprodaji zbral 1 milijon dolarjev

Novi žeton GambleFi Mega Dice ($DICE) je v trenutni predprodaji presegel mejnik 1 milijona dolarjev.

jeklenka
Uhajanje plina

78-letnica je menjavala plinsko jeklenko - eksplozija!

Nekaj po 12. uri je tresknilo v hiši na območju Rač.

tadej pogačar, giro
Dirka po Italiji

Pogačar na klancu napadel in povečal prednost

Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec kraljevske 15. etape dirke po Italiji od Manerbe do Livigna (222 km). Petindvajsetletnik se je na predzadnjem klancu odločil za napad in najbližjim zasledovalcem v skupnem seštevku znova vzel ogromno časa. Pred zadnjim tednom ima namreč skoraj sedem minut naskoka.

HeyDude_Intersport_BTC_TK-12
Zanimivosti

Lahka, udobna in vsestranska – to je obutev HEYDUDE

V Intersportu v ljubljanskem BTC-ju je potekala predstavitev blagovne znamke obutve HEYDUDE, ki slovi po udobju, lahkosti in vsestranskosti. HEYDUDE sicer v ZDA velja za eno najbolj zaželenih znamk čevljev.

upokojenec, trkanje, vrata
Policija svari

Drzna tatvina: Na ljubljanskem Viču zamotila stanovalca in iz hiše ukradla več tisoč evrov

Policisti iščejo storilca, ki sta v petek na ljubljanskem Viču občana zamotila s pogovorom o izvedbi telekomunikacijskih storitev, medtem pa iz hiše odtujila več tisoč evrov. Občane so na policiji pozvali k previdnosti, saj so po njihovih opažanjih kljub večjemu številu drznih tatvin iz hiš še vedno premalo previdni.

Cameron Diaz Jamie Foxx
Spet v akciji

Cameron Diaz po dolgem premoru v Netflixovi komediji z Jamiejem Foxxom

Po desetih letih premora se ameriška igralka Cameron Diaz jeseni vrača z akcijsko komedijo Back in Action (Spet v akciji). Prve fotografije iz filma je na spletu nedavno objavil pretočni ponudnik Netflix. V filmu, ki so ga napovedali za 15. november, bo nastopila skupaj z igralcem Jamiejem Foxxom.

PastaFesta 7_low (00000002)
Zanimivosti

PAŠTA FEŠTA: Bodo v Ajdovščini letos skuhali tono testenin?

V Ajdovščino se 25. maja vrača največji slovenski festival testenin, ki z elitnimi kuharskimi imeni obljublja vrhunske kulinarične užitke za vse ljubitelje testeninskih jedi.

Vreme

12 °C

Oblačno

Deževno

torek, 21. 5

14 / 20 °C

Deževno

sreda, 22. 5

13 / 21 °C

Deževno

četrtek, 23. 5

10 / 21 °C

Horoskop

Oven

Danes boste na dobri poti. Zelo boste dejavni, a tokrat mirnejši glede zadev, ki ste jih očitno že dosegli. Od zmage vas loči le še nekaj majhnih korakov.

Bik

Danes se boste počutili fizično utrujene, saj je očitno, da določenim zadevam še niste kos in vas vznemirjajo. Mnenja se bodo razlikovala, kar vam ne bo všeč.

Dvojčka

Medtem ko se boste ukvarjali sami s sabo, se bo nekdo lotil vaše osebnosti. Vaše misli bodo zato postale jasnejše. Glede prijateljev boste bližje odgovoru.

Rak

Vse, kar se bo dogajalo, bo odvisno od podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj popeljali do konca. Če ne boste motivirani, se obeta nekaj težavic.

Lev

Danes se vam bo zdelo, kot da vam življenje ni najbolj naklonjeno. Želeli boste doseči svoje, toda v vas bo več napetosti, odzivali se boste intenzivnejše.

Devica

Energija dne vam ne bo ravno najljubša. Raje imate umirjeno življenje. Ampak če se odprete napetostim, lahko uporabite svojo kreativnost za nove začetke.

Tehtnica

Zelo ste zagreti za ljubezen, kar bo neka oseba opazila. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

Škorpijon

Zanimiv dan, v katerem se bo vaša kariera znašla na stranskem tiru, kar se vam dogaja bolj poredko. Glede financ se spet ustavljate nekako na pol poti.

Strelec

Pozorni bodite ob dejavnosti, ki zahteva boljšo finančno podlago. Popoldne boste bolj zbrani kot sicer, a se poskušajte osredotočiti tudi na svoj notranji mir.

Kozorog

Današnji dan bo obetaven, začeli ga boste v visoki prestavi, potem pa se boste počasi zaustavljali. Žal so znova na vrsti dolgočasne in rutinske zadeve.

Vodnar

To je vaš dan. Končno bo spodbudna in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, spet prodrla v ospredje in vas rešila pred številnimi zapleti v odnosih.

Ribi

Danes bodite preprosto to, kar ste, in uživajte pri tem, ne da bi se ozirali na vplive okolice. Če vam družba ne bo všeč, jo poskusite čim prej zamenjati.

Anketa

Arhiv

Ali se boste udeležili junijskih evropskih volitev?

Zagotovo da
49 %
Moški
Ženske
Zagotovo ne
31 %
Moški
Ženske
Če bo čas
15 %
Moški
Ženske
Samo referendumov
5 %
Moški
Ženske

Recept dneva

Arhiv
Svinjski burgerji z arašidi po vietnamsko

Svinjski burgerji z arašidi po vietnamsko

Čas priprave: 35 min

Preprosto